E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye Filistin'e sırtını dönmeyecek---

Türkiye Filistin'e sırtını dönmeyecek

Türkiye Filistin'e sırtını dönmeyecek
02 Şubat 2019 - 17:18 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye, Filistin davasına ve Filistin halkına sırtını dönmeyecektir. Elimizdeki tüm imkanları kardeşlerimizle paylaşmayı sürdüreceğiz" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail parlamentosundaki Arap kökenli milletvekillerini Huber Köşkü'nde kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı, kabulde, Filistin’de işgalin son bulması, barışın ve huzurun tesisi için elindeki tüm imkanları kullandığını belirterek, "Türkiye Filistin davasına ve Filistin halkına sırtını dönmeyecektir. Elimizdeki tüm imkanları kardeşlerimizle paylaşmayı sürdüreceğiz" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabul ettiği milletvekillerine, İsrail parlamentosunda Filistinlilerin iradesinin temsilcisi olarak üstlendikleri kritik görev için teşekkür etti.

Erdoğan, İsrail parlamentosundaki Arap milletvekillerine birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye devam etmeleri çağrısında bulunarak, Gazze’de yaşanan İsrail zulmüne, "Yahudi ulus devlet yasasına" ve Türkiye ile ilgili sarf edilen asılsız söylemlere karşı gösterdikleri duruş için müteşekkir olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail parlamentosunda kabul edilen sözde "Yahudi ulus devlet yasasının" İsrail vatandaşı Filistinlilerin de haklarını açık ve net bir biçimde hiçe saydığını kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Komedi03 Şubat 2019 00:24

    Masada oturanlar bu habere inanıyormu acaba :) 

  • Mazlum 02 Şubat 2019 22:37

    Ne zaman ki hükümetimiz ve devletimiz Filistinlilerin yanında olduğunu tekraren beyan eder, içimizdeki siyonistler derhal rahatsızlıklarını bir şekilde açıklama ihtiyacı hissederler... Ama artık bir yere kadar ...

  • vatandaş02 Şubat 2019 19:10

    allah  aşkına birazda türk insanına bakın okmeydanı ağız ve diş sağlığı hastenesinden 63 gündür randevu bile alamadım ,lütfen içeriye bir göz atın okmeydanı hastanesine gidin içler acısı gerçek durumu görün lütfen ama lütfennnnnn

  • Lale 02 Şubat 2019 18:53

    İsraille ticari iliskiler akp döneminde zirveye çıktı elhamdülillah