E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTürkiye için büyüme yılı olacak!---

Türkiye için büyüme yılı olacak!

Türkiye için büyüme yılı olacak!
03 Aralık 2013 - 14:43 borsagundem.com

Unicredit CEE biriminin başkanı Gianni Franco Papa, Türkiye için önemli açıklamalarda bulundu

Unicredit CEE biriminin başkanı Gianni Franco Papa, Türkiye için, "2014 bir istikrar yılı olacak ve ardından 2015 için yine yükseliş bekliyoruz" dedi.

Yapı Kredi Bankası'nın  ana ortaklarından İtalyan  bankası UniCredit'in  bölge yetkilisi, Türkiye'de tüketici kredilerindeki hızlı büyümeyi kontrol altına almayı amaçlayan yeni tedbirlerin gelirler üzerinde baskı oluşturabileceğini, ancak kısmen de olsa dengelenebileceğini belirtti. UniCredit'in Orta ve Doğu Avrupa (CEE) biriminin başkanı Gianni Franco Papa, Türkiye için, "2014 bir istikrar yılı olacak ve ardından 2015 için yine yükseliş bekliyoruz" dedi.

Viyana'da gazetecilere açıklama yapan Papa, Ukrayna'da yaşanan siyasi gerginlikten dolayı bu ülkeden çıkmayacaklarını da söyledi    Papa Macaristan'ın bankalara yeni vergiler getirmesi halinde ise bu ülkedeki faaliyetlerini yeniden gözden geçirmek durumunda kalabileceklerini, Slovenya'daki banka stres testleri konusunda ise kaygı taşımadıklarını ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)