E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTürkiye için rapor: Moody's'i bekleyin---

Türkiye için rapor: Moody's'i bekleyin

Türkiye için rapor: Moody's'i bekleyin
07 Nisan 2016 - 11:38 borsagundem.com

Credit Agricole, yarın Moody's'den bir not indirimi gelmesi riskinin düşük olduğunu ve TL'de uzun pozisyon almadan önce Moody's kararının beklenmesi gerektiğini söyledi

Credit Agricole Türkiye ile ilgili raporunda, Türkiye'nin kredi notuna ilişkin gözden geçirme raporunu yarın açıklaması beklenen uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'den bir not indirimi gelmesi riskinin düşük olduğunu söyledi.

Credit Agricole, Türkiye'de politik ve makroekonomik ortamın nisbeten istikrar kazanması nedeniyle Moody's'in Türkiye'nin notunu indirme olasılığının düşük olduğunu söyledi.

Credit Agricole, TL'de herhangi bir uzun pozisyon almadan önce Moody's'in yarın açıklanması beklenen Türkiye ile ilgili kararının beklenilmesi tavsiye edildi.

Credit Agricole, Merkez Bankası'nın yüzde 10.50 seviyesinde bulunan faiz koridorunun üst bandını Aralık itibariyle yüzde 9.25 düzeyine çekmesini bekliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murat Keçeci08 Nisan 2016 07:06

    Bir değişikliğe gitmeyeceği tahmin ediliyor.Durağana çekerse Bist tekrar yükselişe geçer. ytd.