E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiTürkiye iPhone 5 üretecek mi?---

Türkiye iPhone 5 üretecek mi?

Türkiye iPhone 5 üretecek mi?
10 Ekim 2012 - 14:18 borsagundem.com

Bakan Binali Yıldırım iPhone 5'e savaş açtı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, iPhone 5'i eleştirerek akıllı telefon çılgınlığına şaşırdığını söyledi Çinli telekom şirketi Huawei'nin 10 yıl kutlamalarına katılan Yıldırım, Türkiye'deki akıllı telefon çılgınlığına şaşırdığını dile getirerek, iPhone 5'i eleştirdi.
Yıldırım şunları söyledi:
"5 diye bir ürün var, herkes sıraya giriyor. Anlamak mümkün değil. Almak için Amerika'ya adam gönderip sıraya giriyorlar. Bu akla ziyan bir durum. Fiyaka için bunu yapıyorlar. Memleketin insanı çalışıp, çabalayıp, fiyaka için herşeyini ordan gidip satın almak için mi yapıyor. En güzelini kullanalım ama en güzelini de üretelim. Kapasitemiz, kabiliyetimiz de var. Üretileni kıskandığımız yok ama bizde üretilim."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Birdost11 Ekim 2012 01:13

    Iphone'un ÖTVsi artsın o zaman, sizin de yapacağınız budur ancak. Öyle üretelim demekle üretilmiyor, büyük ölçekli satış olması lazım. Güzelim Aselsan telefonlara destek verseydiniz, sizler kullansaydınız vb de en azından Aselsan telefonumuz olsaydı...

  • 10 Ekim 2012 19:39

    galaksi marka telefonlar çok iyiymiş diyollar

  • kadir10 Ekim 2012 15:36

    Sayın bakanım bu ülkede gelir dağılımı adaletsiz olduğu için birileri ekmek sıkıntısı çekerken, birileri caka atmak için binlerce lira ödemek için sıraya giriyorlar, çünkü kolay kazanıyorlar. Ayrıca, bu ülkeyi yöneten sizlersiniz, yapabileceklerin önünü açsanıza.

  • fukara tesellisi10 Ekim 2012 14:48

    Adam ne yapsın, araba alayım diyor ÖTV, ZÖTV, ev alayım diyor kredi bilmem ne... dikkat ediyorum, etrafımda fakir fukara diye gördüğüm herkesin cep telefonu benden iyi. adamlar da böyle kendini ifade edebiliyor... .Ama keşke o altyapımız olsa da burada üretsek (telif haklarından paçayı sıyırabilirsek)

  • saros10 Ekim 2012 14:35

    saros ne demişti..en iyi ihraç urununuz asker dir demedimi....demekki suriyeye gireriz ..bir asker gider bir iphone gelir...ekonomi guzel borsa guzel ne zamana kadar natonun iyi askeri oldukca