E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTürkiye kırılganlar arasında---

Türkiye kırılganlar arasında

Türkiye kırılganlar arasında
29 Eylül 2015 - 11:03 borsagundem.com

Kredi derecelendirme kuruluşu S&P, 3 nedenden dolayı Türkiye'yi kırılgan olarak belirledi

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P) gelişmekte olan ülkelerin karlı karşıya kaldığı olumsuz küresel trendler ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

S&P, ABD Merkez Bankası’nın faizleri artırması ile birlikte küresel likiditede görülecek düşüşün gelişen piyasalar için önemli bir risk teşkil ettiğini belirtti.

Kuruluşun 29 Eylül 2015 tarihli raporunda şu ifadeler yer aldı:

“Dünyanın gelişmekte olan ülkeleri için 2008 finansal krizinden bu yana olan periyot ekonomik büyümeye destek sağladı. Bunda rahat küresel kredi koşulları ve emtia üreticileri için pozitif fiyat gelişemleri etkili oldu. Ancak şu an gelişen piyasalara yönelik en az üç önemli risk bulunuyor ve çok daha karanlık bir görünüm oluşmasına sebep veriyor”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ29 Eylül 2015 12:09

    Avrupa Birliği'ni askıya alan AKP, başındakilerin kendinden çok emin olarak biz herşeyi biliriz düşüncesi ile bu günlere gelmiştir. Dışarıdan para gelmeden ekonomi dönmez. Surite, Irak, İran Ve Mısır politikalarındaki yanlışlar ve Osmanlı'yı devam ettirme inatları daha çok kötü günlerin bizi beklediğini düşündürmekte.

  • ABD29 Eylül 2015 11:14

    Türkiye ye vuruyorlar.Bende anlam veremiyorum.''NE İSTEDİLERSE VERDİK ! ''PKK ya pusuları kurdular hükümetimiz göz yumdu ve bunu hem Tayyip hem Bülent arınç açıkladı.Ölünm dediler gidip o pusularda bile bile öldük.Ah Amerika ah,çuvalı bile yedik.Ne yaptıysak yaranaamdık.