E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTürkiye Kupası Fenerbahçe'nin---

Türkiye Kupası Fenerbahçe'nin

Türkiye Kupası Fenerbahçe'nin
16 Mayıs 2012 - 20:21 borsagundem.com

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe, Bursaspor'u 4-0 mağlup ederek 29 yıl aradan sonra mutlu sona ulaştı

Şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'ye 50. Ziraat Türkiye Kupası'nı getiren goller 2. dakikada Caner Erkin, 45. dakikada Cristian, 58. dakikada Semih Şentürk ve 77. dakikada Alex'ten geldi.
Fenerbahçe, son olarak 1982-83 sezonunda finalde Mersin İdman Yurdu'nu 2-0 ve 2-1'lik skorlarla mağlup ederek kupayı almıştı.
Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe ile Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray, Türkiye Süper Kupası'nda karşı karşıya gelecekler. Süper Kupa'nın hangi tarihte ve nerede oynanacağı ilerleyen günlerde açıklanacak.
Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe ile Beşiktaş'ta oynanması gereken Süper Kupa Finali 'Şike Soruşturması' nedeniyle oynanamamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yörükoğlu16 Mayıs 2012 23:44

    bravo fener e,bursaspora,işte spor bu,birlik beraberlik bozulmamalı,kardeşlik içinde ,bağları güçlendirmek için yapılmalı spor,memleket insanını birbirinden ayrıştırmak için olmamalı spor,başımızda yeerince müsibet ve bela var.

  • sss16 Mayıs 2012 23:11

    hale aygün başına bir iftira gelirse hazımsızlık neymiş o zaman anlarsın.

  • SEVİNİN16 Mayıs 2012 22:52

    CİMBOMA REVA GÖREMEDİĞİNİZ KUPA SERAMONİSİNİ GERİNE GERİNE FB NİZE UYGULAYIN BUNU YAPIN Kİ İÇLERİDEKİ HAZIMSIZLIK BİRAZ DÜZELSİN .HERŞEY GÜZEL HOŞTA BU 58. MADDEYİ NEREYE SOKACAKSINIZ ORTADA KALDI. PLATİNİ İCRAAT GÖREMEZSEK GEREKENİ YAPARIZ DİYOR.O ZAMAN GELEN CEZAYIDA FB NİN BOYNUNA ASACAK DEMİÖREN OLSU HA NE DERSİNİZ

  • hale aygün 16 Mayıs 2012 21:55

    aman fener yensinde ortalığı kırıp dökmesinler yoksa onlarda hazımsızlık var