E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTürkiye pozitif ayrışır---

Türkiye pozitif ayrışır

Türkiye pozitif ayrışır
05 Ocak 2016 - 14:20 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, global piyasalardaki hareketliliğin sakinleşmesi ile birlikte Türkiye ekonomisinin pozitif ayrışacağını söyledi

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Ortalık yatışınca, Türkiye pozitif yönde ayrışır" dedi.
Twitter üzerinden açıklama yapan Şimşek, "Türkiye spesifik olumsuz bir gelişme yok. Türkiye'nin makroekonomik temelleri sağlam. Ortalık yatışınca, Türkiye pozitif yönde ayrışır" şeklinde açıklama yaptı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ibo05 Ocak 2016 22:55

    zamlarla pozitifin pozitfi ayrılışıyoruz

  • ŞENER05 Ocak 2016 14:39

    BU GİDİŞLE ZOR SEÇİMDEN BUGUNE BORSA KAÇ PUAN GERİYE GELDİ FAİZLER YUKSEK OLDUGU SURECE BU DOLAR BÖYLE KAZANDIRDIKÇA KİMSE BORSAYA VE YATIRIM YAPMAZ

  • dünya zor döneme girdi...05 Ocak 2016 14:35

    rusya kırımı işgal etmiş,ukrayna korkmakta,şimdi suriyeye girip üs kurmuşlar,ırak,suriye, malum durumda,afrika ülkeleri açlıktan perişan,ab ülkeleri yaşlandı üretim yok,bitiyorlar,güney amerika da da perişanlık had safhada,abd zar zor götürüyor dolarları dünyadan geri çekmekte ve faizleri arttırmakta,yunanlılar zaten battı,araplar malum durumda...ülkemize ve paramıza sahip çıkalım.

  • aydın12305 Ocak 2016 14:33

    ortalığın yatışması uzun sürer ve bu ülkede her zaman herşey olabilir.