E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye ve Azerbaycan'dan ortak askeri tatbikat---

Türkiye ve Azerbaycan'dan ortak askeri tatbikat

Türkiye ve Azerbaycan'dan ortak askeri tatbikat
22 Nisan 2019 - 11:40 borsagundem.com

Türk ve Azerbaycan silahlı kuvvetleri, 1-3 Mayıs'ta Azerbaycan'da "Mustafa Kemal Atatürk 2019" ismi verilen ortak askeri tatbikat gerçekleştirecek.

Türk ve Azerbaycan silahlı kuvvetleri, 1-3 Mayıs'ta Azerbaycan'da ortak askeri tatbikat düzenleyecek.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, iki ülke arasındaki askeri iş birliği çerçevesinde yapılacak tatbikata katılacak Türk askerleri Azerbaycan'a geldi.

"Mustafa Kemal Atatürk 2019" ismi verilen tatbikata katılacak birlik törenle karşılandı.

Tatbikatla tecrübe paylaşımı yapılarak iki ülke silahlı kuvvetleri arasındaki koordinasyonun geliştirilmesinin amaçlandığı belirtildi.

Ortak tatbikatta askeri birliklerin yanı sıra zırhlı araçlar, topçu bataryaları, havan topları, uçak ve helikopterler ile hava savunma sistemleri yer alacak ve atışlar gerçekleştirilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • iran22 Nisan 2019 13:56

    iranın hazar denizindeki Azerbaycana gözdağı vermesine karşılık olan bişe bu. daha öncede hazar denizinde yıllar önce iranlılar azeri kardeşlere rest çekip göz dağı vermişti...birden gök yüzünde beliren Türk uçakları, öyle sevgi seli ile azerbaycanda karşılandıki, türkiye nahraları kaplamış oldu ... üsterik bu türk yıldızları hazardan ok biçiminde hazarın ilerisine iranla çelişkilinoktaya uçması gözyaşı seli yapmıştı. yani azeri türkleri, pakistan kardeşlerimiz. bunları tarih dersinde ezberleyin. en samimi kötü gün dostu bunlar.kim ne derse desin zihninize kazıyın. bir kaç kötü örnek arayanlar olursada, kendi milletimizin içindede okadar çürük olur unutmayın...youtube bakın vardır illaki, ortak askeri geçiş görenlerimiz, türk yıldızlarımız vb. vb.