E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTürkiye’deki manipülasyonlar ---

Türkiye’deki manipülasyonlar

Türkiye’deki manipülasyonlar
07 Eylül 2012 - 13:51 borsagundem.com

Siyasi, ekonomik, sosyolojik analizler kime hizmet ediyor? Kim bunlar?

Sahiplerinin kim olduğunu artık çok iyi bildiğimiz birçok yabancı yayın kuruluşunda her hafta Türkiye ile ilgili “siyasi-ekonomik-sosyolojik” içerikli haber ve analizler çıkıyor. Bunları tararken 2008 yılında çıkan birkaç satır gözüme çarptı... Bakın dünya genelinde ekonomik kriz olduğu günlerde ekonomi gazetesi Financial Times, başta siyasi ve ekonomik gelişmeler olmak üzere çeşitli yönleri ile değerlendirildiği “Türkiye 2008” ekinde neler buyurmuş; “...Avrupa Birliği üyeliğine hazırlanan Türkiye, dünyayı şekillendiren fikirler ve rüzgarlardan şaşılacak kadar uzak ve yalnız”...
Sevgili dostlar, yıl 2012... Amerika’da başlayan kriz Avrupa’yı sarmış, gün geçtikçe durum daha da kötüye gidiyor ve “yalnız ve dünya genelinden uzak” denen Türkiye, ekonomik dalgalara kapılmadan en hızlı büyüyen ikinci ekonomi olarak yoluna devam ediyor... Şimdi bu satırları hatırlatarak soruyorum Financial Times yönetimine; bu analizi yazıp, bu eki hazırlayan kadro hala orada mı? (Yiğit Bulut/Star)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dıngıl09 Eylül 2012 02:40

    adamsın yıgıt bulut...

  • flamenco7207 Eylül 2012 14:31

    daha 2-3 ay önce bizimkiler de bu sen para kaybetememe yılı aman 54 55 000 den hisse almayın diyorlardı..Atı alan 67 000 i geçti..Şimdi sonbaharda önümüzde bi sorun görmüyoruz falan diolar..hadi bakalım şimdi hepimiz çöp tenekesinin yanında uzun vadeli tek ayak üstünde durun..."sen de prenses!":)

  • Oğuzhan07 Eylül 2012 14:27

    İsabetli, doğru yorumları cesurca paylaştığı için Yiğit beye teşekkürler..