E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'den İngiltere'ye tıbbi malzeme sevkiyatı---

Türkiye'den İngiltere'ye tıbbi malzeme sevkiyatı

Türkiye'den İngiltere'ye tıbbi malzeme sevkiyatı
22 Nisan 2020 - 02:05 borsagundem.com

Yeni tip korona virüsle mücadele kapsamında Türkiye'den yüklenen tıbbi sağlık ekipmanlarını taşıyan İngiliz Kraliyet Hava Kuvvetlerine askeri kargo uçağı İngiltere'ye vardı


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet23 Nisan 2020 13:44

    İngiltere Türkiye’den özel bir şirketten TIbbi malzemeleri satın almış

  • Ümmügülsüm23 Nisan 2020 13:13

    İngiltere’ye giden korana malzemelerinin İngiltere’ye gitmesine yorum yapanlar çok ayıp etmişler orada yaşayan yerleşmiş gelemeyen Türk aileleri var bunlar bir maske bile bulamadılar siz bu güzel devlette yaşıyorsunuz insanca muamele. Görüyorsunuz yine kalbinizi karartıyorsunuz bu salgında Cumhur başkanımız sağlık bakanımızdan allah bin kere razı olsun bize kıymet veriyorlar burada herşey bol allah İngiltere’de yaşayan vatanlarına gelemeyen Türk vatandaşlarını orada benimde İngiltere’de yaşayan evladım var allah orada yaşayan gelemeyen Türk vatandaşlarımıza bütün dünyada insanlara koruyup kollasın cumhurbaşkanımıza daha çok saygı duyuyorum bütün dünya ülkelerine yardım etti tanrım cümlemizi bu nusubetten uzak eylesin

  • Oktay Kara 23 Nisan 2020 21:49

    Kendine umaç umamaz komşuya erişte keser CB yaptığı bu işe benzer gibi sevgili arkadaşım

  • eee22 Nisan 2020 09:03

    Aile hekımı yavuz kalaycı.. ekıpman yetersizliğinden öldüğü idda ediliyor. korenaya yakalandığı dile getiriliyor.. ingilizler ölmezin.. bir uçak daha gönderilmeliz. türk milleti ve yetişmiş insanları korumasızda çalışabilir. ilgili işlem bağımsız tatipler oarasının araştırması ve incelemesi ile çözüle bilir... bunlara kalsa, ekıpman bol, doktor ihmal yatı çıkar... allah buyuk. 

  • ahahah22 Nisan 2020 08:35

    gitti gene bizim maskeler. Devletimizin 1  maskesini takmak nasip olmuyor. elin avrupalısı yenilerini takıyor... 

  • ee22 Nisan 2020 08:20

    daha 1 maske alamadım. ne bu saçmalık ? kime şow ? ben hizmet alamadım. maske alamadım. kendileri saraydan dışarı çıkmıyor. biz ekmek parası iş güç peşinde koşturuyoruz. heryerimizde kredi borç. üzerine ingilize maske gidiyor. Allah bildiği gibi yapsın. vatandaşın sokakda olduğu kadar, kendileri tbmm açılış konuşmasına dahi hastalıkdan korkup katılamıyor. herkesi 1 kere dünyaya geliyor. herkesinkisi can. işçi önemli deil tabi fakir canı . çoluk çocuk sarayda full konfor...bizidme kirayı ödesinler bizde 2324 tl bağuşyapalım devlete. 

  • A.k.22 Nisan 2020 23:31

    Boşver senin gibilerin aklı almaz yorma kafanı bagışıklığın düşmesin

  • Tufan22 Nisan 2020 08:13

    Her tarafta konular açılmış işte halka maske verilmeden ingilize veriliyormuş. Arkadaş maske vs ihracatı özel izne bağlı. Özel bir şirket ingiltereye izinle malzeme satıyor. Devlet sadece burada izni veren. Adamlar ingilize kol gibi fiyattan malzeme verip döviz girişi sağlıyor size ne? Ben ürettiğimi iç piyasa da satamıyorum dışarı ihraç etmeme ne karışıyorsunuz? Ne yiyelim taş mı?

  • Nihat22 Nisan 2020 12:20

    Bu sersemlere laf anlatmaya uğraşma!  

  • Tufan'a22 Nisan 2020 09:14

    Bu ihracat konusunda tek akıllı ülke o zaman Türkiye oluyor öyle mi? Tüm dünyada ülkeler  tıbbi malzeme ihracatına yasak getiriyor. İthalat ise serbest. Acaba bu ihracatlardan kaç milyar dolar kazanıyoruz? Birkaç yüz milyon doları kalkıp büyütmeniz ne ironik. Ben o zaman size şunu sorarım. Madem özel şirketin ihracatı bu, dışarıya mal satıyor falan falan, o zaman iç piyasada üretim yapan şirketlerin ticaretine de izin versin devlet. Kime ne? Parasıyla maske bile alamıyor bu ülkede insanlar. İki yüzlü davranmayın. Maskeden belli aileler mi para kazansın isteniyor yoksa? Amaç nedir burada? 

  • Uyan22 Nisan 2020 03:44

    Zeki mürende bizi gidecekmi ?