E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıTürkiye’nin ilk milli Coin’i EXEN’de hedef büyük, talep de...---

Türkiye’nin ilk milli Coin’i EXEN’de hedef büyük, talep de...

Türkiye’nin ilk milli Coin’i EXEN’de hedef büyük, talep de...
06 Kasım 2020 - 07:50 borsagundem.com

Bitexen Teknoloji ürünü kripto para EXEN Coin, dijital yatırımcıların gözdesi haline geldi. İlk milli Coin EXEN ücretsiz dağıtım, güvenlik, geri alım planı, işlem tahtaları, kazancı gibi fark yaratan özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Dünya dijital olur da para olmaz mı?

Artık hayatın her adımında dijital yatıp dijital kalkıyoruz. Az ya da çok dijital de harcıyoruz. Kapılarını Coin’le alışverişe açan mağazaların yanında, Coin kabul eden bankalar, kripto para araştırması başlatan merkez bankaları sıraya girdi bile.

Ve Türkiye; finans teknolojisinde dünyayla yarışan, geri kalmak bir yana, çoklukla önde koşan ülkemiz, çağlar açacak kritik anahtarın da büyük heyecanı içinde.

Kiminle? Bitexen ürünü EXEN Coin’le…

İLK MİLLİ DİJİTAL PARA

Bitexen yabancı değil, bizden; İTÜ ARI Teknokent teknoloji geliştirme bölgesinde faaliyet gösteren bir online kripto-para alım satım platformu.

EXEN de fintek sektöründe sunduğu yenilikçi ve güvenilir ürünlerle öne çıkan Bitexen Teknoloji A.Ş.’nin dijital yatırımcılara sunduğu ilk milli dijital para.

PARA ÖDEMEDEN EXEN SAHİBİ OLMAK!

Yüzlerce, binlerce doların konuşulduğu kripto para aleminde, herhangi bir Coin almak istediğinizde cüzdanınız boşalırken, EXEN’e hiç para ödemeden sahip olabiliyorsunuz. Şaka değil, gerçek!! Çünkü, platforma katıldığınızda belirli miktarda EXEN Coin, Bitexen kullanıcılarına ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Eğer, “Ben daha çok EXEN Coin istiyorum” diyorsanız, üyesi olduğunuz platforma yeni katılımcılar kazandırmak ya da ödüllü kampanya ve alım-satım yarışmaları size bu fırsatı sağlıyor. Veya işlem tahtalarında diğer kullanıcılardan alabiliyorsunuz.

Özellikleri farklılığı olarak gösterilen EXEN Coin, Bitexen tarafından Ethereum blok zinciri üzerinde ERC-20 token standardı ile üretiliyor. İlginçtir ucu açık değil, sınırlı; sadece 15 milyon adet.

Bitexen Teknoloji, matbaacı usulü EXEN Coin basmıyor. Yani çoğaltmıyor tam tersine eksiltiyor. Çünkü 15 milyon arz ile sınırlı olan EXEN Coin’ler, 'verilen taahhüt uyarınca' şirket tarafından kullanıcılardan satın alınıyor, ardından Blockhain üzerinde imha ediliyor. Sayı düşerken değeri yükseliyor. Kullanıcılar da EXEN Coin tahtalarında kendi aralarında belirlikledikleri fiyatlardan alım satım işlemi yapıyor.

EXEN COİN’E TALEP ARTIYOR

Türkiye’de finansal teknoloji sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Bitexen tarafından hayata geçirilen EXEN Coin’ine talep artıyor. Değerleniyor. Platform nüfusu büyüyor. Yatırımcı cephesi ve ekonomi piyasası tarafından dikkatle izleniyor. 

Dijital Para Alım Satım Platformu Bitexen’de, yatırımcılar EXEN Coin ile birlikte 90’ın üzerinde dünya piyasalarında yer edinmiş ve kabullenilmiş dijital paraları takip edebiliyor.

EXEN Coin, Bitexen tahtaları üzerinde farklı para birimleri ile alınıp-satılabiliyor.

Yatırımcılar ayrıca Bitexen Dijital Para Alım Satım Platformu üzerinden, Bitexen Akademi başlığı altında sunulan dijital paralar ve piyasaları hakkında makale ve bültenlere rahatlıkla ulaşabiliyor.

Her yönüyle yatırımcıları cezbeden EXEN Coin için yapılan yorum, "Türkiye’de dijital para alanında öncü bir rol oynuyor". EXEN Coin’de şimdi hedef, yurt içinde yakaladığı güç ile yakın zamanda uluslararası piyasalarda da yer almak.

HEMEN İŞLEM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

Bitcoin'de 20 bin dolar beklentisi

Wall Street'te hisse senetleri niçin yükseliyor

Fed faiz kararını açıkladı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.