E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTürkiye'ye çirkin saldırı---

Türkiye'ye çirkin saldırı

Türkiye'ye çirkin saldırı
13 Eylül 2012 - 16:48 borsagundem.com

Türkiye'nin, Estonya karşısına sahadan 3-0'lık bir sonuçla ayrılması Estonya basınında oldukça geniş yer aldı

Mağlubiyeti sindiremeyen Estonya basını ülkemize ve Milli Takımımız’a yönelik sert ifadeler kullandı. Delfi Sport gazetesi sahada 5 gurbetçi oyuncu olmasına karşın Türkiye’nin genel kadrosunda bulunan Hakan Balta, Ömer, Hasan Ali, Hamit, Nuri, Gökhan Töre, Mehmet Ekici, Tunay ve Sercan gibi isimlere vurgu yaparak “Çakma Almanya’ya yenildik” başlığını attı.
Gazete, Türk Milli Takımı’nı Alman B Milli Takımı’na benzeterek, “Almanya Milli Takımı’na giremeyenlerden kurulu olan Türkiye’ye yenildik” yorumu yaptı.
Postimees de, “Yarım Almanya’ya İstanbul’da teslim olduk” diye başlık attı. Ohtuleht gazetesi ise mağlubiyeti hakeme bağladı. Bir penaltılarının verilmediğini sonradan oyuna giren Tunay’a ise kırmızı kart gösterilmediğini savundu.
OPER: ARAŞTIRMA YAPILMALI
Estonya Milli Takımı’nın 36’lık yıldızı Anders Oper de Milli Takımımız’ı yerden yere vurdu.
Oper, “Türkiye’de özel olan hiçbir şey yoktu. O pozisyonun tekrarlarını izledim. Kesinlikle omuz omuza bir mücadele yoktu. Büyük bir hataydı. Hakemin hiç bir kararına katılmıyorum. Türkiye’nin bizi yenmesi adına görmesi gerekenleri görmedi, görmemesi gereken hiçbir şeyi de görmedi. Federasyon, bu maçın hakemi ile ilgili umarım bir araştırma talep edecektir” diye konuştu.
Türkiye’nın hiçbir özelliği olmadığını belirten Oper, “Eğer penaltımız verilseydi, bu maç böyle bitmezdi” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)