E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinTürkiye'ye kar geliyor---

Türkiye'ye kar geliyor

Türkiye'ye kar geliyor
20 Ocak 2014 - 14:57 borsagundem.com

Türkiye, nihayet sıcak ve yağışsız havalara neden olan yüksek basıncın etkisinden çıkıyor

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, çiftçinin yüzünü karartan; barajları boşaltan sıcak ve yağışsız hava yerini Balkanlar üzerinden gelecek soğuk ve yağışlı havaya bırakacak. Çarşamba günü yurt genelinde hafif yağmurlar başlayacak. İç bölgelerde, karla karışık yağmur ve kar yağışı olacak.

SICAKLIKLAR 10 DERECE DÜŞECEK

Yurt genelinde mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerine çıkan sıcaklık, ortalama 10 derece düşerek, mevsim normallerine inecek. Ankara'da 12 ila 13 dereceye yükselen sıcaklığın, 2 ila 3 dereceye kadar düşecek.

Meteoroloji uzmanları, yaklaşık 2.5 aydır süren yağışsız havanın neden olduğu sorunların, Şubat ayı boyunca devam etmesini bekledikleri yağışlar sayesinde kısmen giderileceği tahmininde bulundular.

İSTANBUL'DA PAZAR GÜNÜ KAR

Yağışların Çarşamba gününden itibaren kıyı kesimleri hariç, karla karışık yağmur ya da kar şeklinde olacağını belirten uzmanlar, hafta sonuna doğru Ankara, Bursa, Kocaeli, Konya, Erzurum'da kar yağacağını söylediler. İstanbul'da ise Pazar ve Pazartesi günü yer yer kar ve karla karışık yağmur beklendiğini bildirdiler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ÇİLE BÜLBÜLÜM ÇİLE.21 Ocak 2014 00:43

    ALLAH BELANIZI VERSİN emekli maaşıma 21 tl zam verip geçen ay 84 tl gelen elektirik parası bu ay 104 tl olmuş ALLAH BELANIZI VERSİN tekrar ediyorum üçkuruş zam yapıp 25 kuruşuda geri alıyorsunuz biz bütün emeklileri hep borca soktunuz inşallah bir kıriz çıkarda sizlerden kurtuluruz

  • MUSTAFA20 Ocak 2014 20:41

    HATIRLAYAN VARSA BİLİR T.ERDOĞAN İSTANBULA YAĞAN YAĞMURU KENDİNDEN BİLMİŞTİ YAĞMUR BU HALE GETİRDİ TÜM ÜLKENİN KURAKLIĞI GÖTÜRECEK BUNU BİLİN. BU YILIN SONUNA İYİ BAKIN.AYRICA ABD BİRİ ÇIKIP TA HAŞA ALLAH NE SIFAT VARSA OBAMA SEN DE O VAR DİYEN YOK. DÜNYADA YAĞIŞTA SIKINTI YOK TÜRKİYE İÇİN SINIR ÇİZİYOR SANKİ BU GÖRMEMEK İÇİN KÖR OLMAK LAZIM

  • MUSTAFA20 Ocak 2014 20:37

    HİÇ YABANCI ÜLKEDE BULUNMAMIŞSINIZ BELLİ AAAA YABANCI HRİSTİYAN OLABİLİR AMA SİZE ŞUNU DİYEYİM ONLARIN YAŞAMI MÜSLÜMANCA BİZİMKİ HİRİSTİYANCA MÜSLÜMANIM DEYİP KUL HAKKI YEMİYOR MÜSLÜMANIM DİYE HIRSIZLIK YAPMIYOR.MÜSLÜMANIM DİYE HAKETMEDİĞİ HALDE GÖREVE GELME YOK ALLAHI DİNİ KİTABI DÜNYALIK İÇİN KULLANMA YOK DAHA NELER

  • vatandaş20 Ocak 2014 16:46

    hoparlörle ezanın okunduğu heryerde huzursuzluk-gözyaşı ve mutsuzluk var.Ülkelere huzur getirecek olan çarşaf ve hoparlör değildir.

  • aaaaa!20 Ocak 2014 15:50

    sayın mustafa abd ye bi dünya kar yağmur yağdı orada adalet çok diyemi ?=? yoksa baya bir müslüman kanı akıttığı için mi

  • mustafa20 Ocak 2014 15:10

    bu memlekte bu kafayla yağmaz.Adaletin olmadığı üleye allah rahmet de vermez