E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'ye yoğun siber saldırı---

Türkiye'ye yoğun siber saldırı

Türkiye'ye yoğun siber saldırı
28 Ekim 2019 - 09:39 borsagundem.com

Garanti Bankası ve Türk Telekom dün siber saldırıya uğradı. Garanti Bankası'nın internet şubesine uzun süre erişilemedi. Türk Telekom'un hizmetinde aksamalar oldu

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ersan 28 Ekim 2019 21:44

    Alt yapı olmadığında yatırım yok yeni yatırım olsa. Hatlar TINLAMAZ. 3 gündür internet zayıf. Toplanan paralar nereye gidiyor? Katarlıdan hiç ses yok. Türk Telekom hesapları daha aydınlatılmadı.

  • Rizeli28 Ekim 2019 18:31

    Allah'ın izniyle biz hak yoldan ayrılmayalım. Bize hiç bir şey yapamazlar. Bu dik duruşumuzu devam ettirelim. Kendimize bir yol bulup temiz bir kalple yaşayalım. Her alanda lider konumumuzu koruruz. Yolu olmayanın kılavuzu şeytandır. İsmailağa, Menzil, Süleymancılar, İskenderpaşa ve bir çok temiz yolumuz vardır. Birine girip kendimizi şeytandan koruyalım. Her alanda başarılı oluruz inşallah.

  • KILIÇ28 Ekim 2019 17:53

    TESBİT EDİLİP ELLERİNİ KIRMAK LAZIM SIRADAN BİR ÜLKE DEGİLİZ UYANIK OLUP HAYİNLERİN KESESİNE BIRAKMAMAK LAZIM.

  • Bloom28 Ekim 2019 11:05

    Bunlar organize yabancı devlet işi, nereden geliyorsa ve barış pınarına en çok hangi devletler karşı çıkıyorsa, hızlı organize olup o devletlere karşı saldırı yapmak lazım ki saldırıyı kessinler. Hep pasif hep savunmada olunmaz. Dış propaganda ise eskiden beri tam bir facia..

  • ..HACKERLER28 Ekim 2019 09:59

    bitcoin hesapları gibi bankalara saldırıyorlar. hesapları ele geçirseeler eft havalelerle  bitcoin alıp 10 bitcoin şirketinde parayı çevirseler bulunmaz bile... yabancının hırsızıda deil. oturdugu yerden arjantındekı x banka şubesını soymaya çalışıyor.. eskiden tv de görurduk 4 kişi banka soymak için ne kadar uğraşırdı.. adam kahvesini içerken pc başından soygun yapıyor :D