E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinTürkiye'yle ilgili ilginç iddia---

Türkiye'yle ilgili ilginç iddia

Türkiye'yle ilgili ilginç iddia
22 Aralık 2013 - 10:49 borsagundem.com

Müslüman Kardeşler'in kurduğu "Rabia" isimli televizyon kanalı cuma günü yayınına başladı.

Mısır'ın El Ahram gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, adını Kahire'deki Rabiat'ül Adeviye Meydanı'ndan alan ve Türkiye'den yayın yapan kanalın en dikkat çekici isimlerinden biri de verdiği vaazlarla tartışma yaratan Mısırlı din adamı Yusuf el Karadavi.

Karadavi Mısır'ın ilk seçilmiş cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin 3 Temmuz darbesiyle devrilmesine en sert yanıtı veren isimlerden biri olmuş ve tepki olarak El Ezher Yüksek Alimler Konseyi'nden istifa etmişti. İstifası sırasında Karadavi, El Ezher Baş Müftüsü İmam Ahmed el Tayyib ve diğer önde gelen üyeleri darbeyi desteklemekle suçlamıştı.

Kanalın logosunun da Müslüman Kardeşler ve Mursi destekçilerinin de darbe karşıtı protestolarda sık sık  kullandığı ve Türkiye'de de oldukça yaygın olan dört parmak işareti olduğu belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KİM KİME. 22 Aralık 2013 20:35

    Bunlar zamanında olacakları göstermek amacıylan bilerek 4 işareti yaptılar bakın olaylarda 4 bakanın oğulları çıktı.yakında bu işaretlen BANKAYIDA açarlar ama bu mi,llet bu işareti gördüğünde HIRSIZ BANK olarak tarihe geçerler ve kurucusuda başbakan ERDOĞAN olarak bilinir.

  • T.C AKIN22 Aralık 2013 11:06

    ULAN HEPSİ ORDAYDI DÖRDÜ Ç... GİTMİŞTİ DİYORUM AMA ORTAY S.......