E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTÜRSAB'dan THY'ye 'acenteleri kampanya dışı bırakma' tepkisi---

TÜRSAB'dan THY'ye 'acenteleri kampanya dışı bırakma' tepkisi

TÜRSAB'dan THY'ye 'acenteleri kampanya dışı bırakma' tepkisi
16 Eylül 2019 - 13:30 borsagundem.com

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği(TÜRSAB), Türk Hava Yolları'nın (THY) düzenlediği 'sonbahar promosyonu' adlı kampanyada seyahat acentelerini devre dışı bıraktığını belirterek, bu durumun kabul edilemez olduğunu söyledi.

#THYUyanAynıTakımdayız etiketiyle Twitter'da TT (Trend Topic) listesinin 2. sırasında yer alan TÜRSAB açıklamasında THY'nin 'haksız rekabete' neden olduğu belirtildi ve havayolundan 'bu yanlıştan derhal dönmesi' istendi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Volkan16 Eylül 2019 14:34

    Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal. Uçak bileti sanal bir ürün yani internetten alınıp, eletronik olarak emaile gelebilir, merkezi bir Call Center ile de destek verilebilir. Öte yandan Tur Acentaları da önemli bir kanal. ucuz biletleri acentalar aldığında oralara başka yerlerden tur yönlendirirebilirler ve toplam kazanç azalır. Yani Prag turu yerine ucuz yerlere tur yönlendirmesi yapabilirler. THYAO boş koltuk folfurma derdinde, TURSAB ucuz koltuk peşinde.