E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTÜSİAD BAŞKANLIĞINA EN YAKIN İSİM BOYNER---

TÜSİAD BAŞKANLIĞINA EN YAKIN İSİM BOYNER

TÜSİAD BAŞKANLIĞINA EN YAKIN İSİM BOYNER
04 Aralık 2009 - 10:19 borsagundem.com

Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) üyeleri arasında yapılan eğilim yoklamasından "Yeni başkan yönetim kurulu içerisinden seçilsin" sonucu çıktı.

Kulislerde, eğilim yoklamasından Ümit Boyner ve Ferit Şahenk isminin öne çıktığı konuşulurken, sürpriz adaylar arasında ise Sinan Tara'nın ismi geçiyor. Ümit Boyner'in istikli olmasından dolayı adaylığa en yakın iesim olarak gösteriliyor. Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın başkanlık görevinden ayrılacak olması nedeniyle TÜSİAD'ın 21 Ocak'ta seçimli genel kurulu yapılacak. Genel kurul öncesinde başkan adaylarını belirlemek amacıyla TÜSİAD'ın 590 üyesine gönderilen e-postalarla eğilim yoklaması yapıldı. TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Başkanı Mustafa V. Koç, üyelere iletilen ve Yönetim Kurulu'nun seçilme sürecine ilişkin soruların yer aldığı eğilim yoklaması çalışması ile ilgili açıklama yaptı. "Yönetim kurulu içinde görmeyi arzu ettikleri isimler konusunda doğrudan üyelerimizin görüşlerine başvurduk" diyen Koç, "Yönetimde devamlılık esası geleneğimiz, genellikle, bir sonraki başkanın yine cari yönetim kurulu içinden seçilmesi sonucunu doğurmuştur" değerlendirmesinde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)