E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulis'TV'lerle yabancılar ilgileniyor'---

'TV'lerle yabancılar ilgileniyor'

'TV'lerle yabancılar ilgileniyor'
22 Nisan 2011 - 10:43 borsagundem.com

Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hanzade Doğan Boyner, yabancıların gazetelerden çok TV kanallarıyla ilgilendiklerini söyledi

Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hanzade Doğan Boyner, Milliyet ve Vatan'ın satış fiyatının ucuz değil uygun bir rakam olduğunu söyledi. Doğan, Milliyet'in satışı ile ilgili olarak "Milliyet bir şirket değil marka, o yüzden satış da marka satışı" dedi.
Hanzade Doğan, yabancı yatırımcının yazılı basınla ilgilenmediğini, daha çok TV kanallarıyla ilgili olduklarını ve satış sürecinin de devam ettiğini söyledi.
Yazılı basın sorunları nedeniyle gazetelerin kâr üretemediklerini söyleyen Doğan, Vatan ve Milliyet'in satışı için de Rekabet Kurumu'ndan onay alınması gerektiğini belirtti.
Basın ekspres yolundaki Doğan Medya Center binasının Doğan Yayın Holding'de kalacağını, Vatan ve Milliyet'in 6 ay içerisinde yeni binalarına taşınacağını kaydetti. Vatan ve Milliyet'te çalışanların kıdem tazminatı yükünün bir kısmını kendilerinin bir kısmını da alan tarafın karşılayacağını söyleyen Doğan, yeni sahiplik yapısı altında Milliyet'in çizgisini koruyacağını da kaydetti.Kıdem tazminatı Doğan Gazetecilik'in 2011'de kâr açıklayabileceğini ve yazılı basında yüzde 15 küçüldüklerini sözlerine ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)