E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTwitter hesabım hack'lendi---

Twitter hesabım hack'lendi

Twitter hesabım hack'lendi
12 Ağustos 2016 - 15:43 borsagundem.com

Barcelonalı futbolcu Arda Turan, Twitter hesabının hacklendiğini ve Real Madrid'in 11. UEFA Şampiyonlar Ligi kupasıyla ilgili paylaşımı kendisinin yapmadığını duyurdu

Sosyal medyada bir anda ortalık hareketlenirken İspanyol basını da milli futbolcumuzun 'like'ını sayfalarına taşıdı. 

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'ni 11. kez kazanınca özel bir forma yaptırmıştı. İsimsiz bir kullanıcı bu formanın resmini içeren bir tweet attı.

Arda Turan'ın bu tweet'i beğenmesinin ardından ortalık karıştı. 

Barcelona'nın ezeli rakibi olan Real Madrid'in formasının bir Barça'lı taarfından beğenilmesine tepki gösterenlen Arda Turan'ın gönlündeki gerçek rengi açıklamakla suçladı. Öte yandan Real Madrid taraftarları da boş durmadı. Barça'nın ezeli rakibinin taraftarları da Arda Turan'a övgüler içeren mesajlar yazdı. 

Arda Turan'dan açıklama

Özellikle İspanyol basınında bu konuyla ilgili haberlerin yer alması üzerine Arda Turan Twitter hesabından Türkçe ve İngilizce açıklama yaptı.

Arda Turan, " İki gün önce twitter hesabıma kötü niyetli bir saldırı oldu. Kısa süre içerisinde hesabımızı geri alıp, güvenliğini sağladık" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)