E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiTwitter NBA'den para kazanacak---

Twitter NBA'den para kazanacak

Twitter NBA'den para kazanacak
19 Mayıs 2013 - 11:34 borsagundem.com

Twitter, yapılan anlaşma ile NBA'de yaşanan önemli pozisyonların tekrarını artık anında yayınlayacak.

Bir video paylaşım uygulaması ile paylaşılacak olan videolar, #NBARapidReplay etiketi altında toplanacak. Bu klipler, kullanıcıların karşısına ilk defa NBA playoff serisi ile çıkacak.Twitter, anlık video paylaşımı yaparken bir yandan da para kazanacak. Önemli pozisyonların çok hızlı bir şekilde Twitter'a düşmesinin videolara olan rağbeti arttıracağı söyleniyor. Bunun farkında olan Twitter, videoların önüne Sony, Taco Bell ve Sprint şirketlerinin reklamlarını koyacak.

Daha önce Dünya Kupası Elemeleri başta olmak üzere çeşitli spor dallarında müsabakaların önemli pozisyonlarını anlık iletiler şeklinde paylaşan ESPN de NBA videolarını paylaşacak. ESPN, yine Twitter gibi videoların önüne reklam alarak gelir elde etmeyi hedefliyor.

Sony Dijital Pazarlama sorumlusu Dwight Caines, kendi tüketicilerinin birçoğunun maçlar esnasında Twitter'dan tepkilerini yazdığını ve bu yüzden videoların önünde reklam vermenin akıllıca bir fikir olacağını belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)