E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTwitter'da Çağlar kapışması---

Twitter'da Çağlar kapışması

Twitter'da Çağlar kapışması
23 Eylül 2011 - 21:56 borsagundem.com

Cavit Çağlar'ın oğlu TMSF eski yöneticisiyle Twitter'da kapıştı

BURSA’da TMSF tarafından İnterbank borçları nedeniyle el konulan ve 33 ay sonra tekrar iade edilen Olay Medya, Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’ın oğlu Mustafa Çağlar ile TMSF döneminde grubun Genel Müdür Yardımcılığı’nı yapan Nezir Asaroğlu’nu sanal ortamda karşı karşıya getirdi.
İnterbank borçları nedeniyle Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu(TMSF) tarafından el konulan ve 33 ay sonra yeniden Cavit Çağlar’a verilen, Bursa’dan yayın yapan Olay Medya’daki yaşananlar sosyal paylaşım sitesi Twitter’e yansıdı. TMSF döneminde Olay Medya’nın Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütelen ve halen Şehir Gazetesi’nin Genel Müdürlüğü’nü yapan Nezir Asaroğlu ile Cavit Çağlar’ın oğlu Mustafa Çağlar arasında 19 Eylül’de, Asaroğlu’nun "Geçen aksam twiterda Mustafa Çağlar beni pavyonlarda takıldığı ayak takımından sanıp ’akıllı ol’ diye yazmış. Sonra silmiş" sözleriyle başladı.
Dün gece 03.00’te yeniden alevlenen tartışmada, Çağlar ve Asaroğlu karşılıklı olarak birbirlerini suçladı. Çağlar, Asaroğlu’na "Şu an konuştuğun iPhone bile Olay Medya’nın. Haram olsun" derken, Asaroğlu da, "33ay yönettiğim Olay Medya’dan sora bana Turkcell’in Yönetim Kurulu üyelerine hediye ettiği iPhone’ların hesabı soruluyor" yanıtını verdi.
Zaman zaman sertleşen ve ‘pavyon’ davetlerinin yapıldığı tartışmada, Çağlar’ın "Bundan sonra öyle hoca efendiye güvenerek kabadayılık yapmak yok" sözlerine Asaroğlu, "Mustafa! Akıllı ol. Ve haddini asma. Sana burada Hocaefendiye hakaret ettirmem. Derdin varsa benimle olsun" yanıtını yazdı. Vatan

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)