E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıUBS'in euro/dolar beklentisi şaşırttı---

UBS'in euro/dolar beklentisi şaşırttı

UBS'in euro/dolar beklentisi şaşırttı
09 Kasım 2017 - 14:59 borsagundem.com

UBS tarafından yayınlanan raporda halen 1.16 seviyesinde olan euro/dolar oaritesinin 2018 sonunda 1.25 seviyesine ulaşacağı öngörüldü.

BORSAGUNDEM.COM

 
UBS tarafından yayınlanan raporda ABD ekonomisindeki büyüme ve toparlanma sürecinin dünyanın geri kalanına göre çok daha iyi olduğu şimdiki seviyelerinde uzun süre kalmayacağı, buna karşın ABD büyümesini yakından takip eden Avrupa'da işlerin daha iyiye doğru gideceği belirtilerek, 2018 sonunda Euro/Dolar paritesinin 1.25 seviyesine ulaşmasının beklendiği ifade edildi.

UBS, satın alma gücü açısından doların olması gerekenden yüzde 10 ila yüzde 15 arasında daha yüksek olduğunu belirterek, ABD varlıklarındaki yabancı yatırımların bu varlıkların getirilerine oranla abartılmış düzeyde olduğu belirtilerek, buna karşın euronun ucuz seviyelerde olduğu dile getirildi.
Piyasaların ECB'nin normalleşme politikalarını fiyatlamak için yeterince imkana sahip olduğunu belirten USB, Avrupa tahvil faizlerinin de adil değerinin altında kaldığını ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)