E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisÜç büyüklerin kağıtlarını kim aldı?---

Üç büyüklerin kağıtlarını kim aldı?

Üç büyüklerin kağıtlarını kim aldı?
16 Ağustos 2011 - 14:55 borsagundem.com

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, 10 Ağustos'tan önce üç büyük takımın hisselerini kimin aldığını sordu

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "10 Ağustos’tan önce ve sonra üç büyük kulübün kağıtlarını kimler aldı? Futbol federasyonuna yakın, onların ailelerine yakın isimler var mı? Asıl şike burada. Yani şikenin şikesi var" dedi.
İnce, düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın "PKK’ya gösterdiği hoşgörüyü kendisine göstermediğini ve mübarek Ramazan’da dava açtığını" söyledi. "Sayın Başbakan PKK’ya hoşgörülü, acizliğini, çaresizliğini gösteriyor ama bana dava açıyor" diyen İnce, "Acaba Sayın Başbakan benden rahatsız olduğu kadar PKK’dan niye rahatsız olmuyor?" diye sordu.
Başbakan Erdoğan’ın "Ramazan ayının özelliklerine, kutsallığına sığındığını" savunan İnce, "Bugün çok daha ağır konuşacaktım ama Ramazan’ın hatırına susuyorum. Bayramdan sonra ona gerekli cevabı vereceğim" dedi.
Kızılay Başkanı Tekin Küçükali’nin geçen Cuma Başbakan ile Dolmabahçe’de program dışı görüşme yaptığını belirten İnce, şu soruları yöneltti:
"Dolmabahçe’de ne görüşüldü? Bu Dolmabahçe’nin yakın siyasi tarihimizdeki önemi nedir? Burası Dolmabahçe mi, sır bahçe mi? Somali’ye yardımdan yeni bir Deniz Feneri mi çıkacak acaba? Diyanetmatik’ten toplanan paraların denetimini kim yapıyor? Dolmabahçe, Başbakan’ın gizli konuşmalarının merkezi mi? Mezara gidecek konuşmaların yapıldığı özel alan olarak mı seçilmiş? Bu sır bahçenin özelliği ne? Kamuoyu da biz de bunları merak ediyoruz."
İnce, Şike soruşturmasının başlamasından sonra 10 Ağustos’ta Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın hisselerinin en düşük seviyede bulunduğunu bugün ise yükseldiğini belirterek, "SPK’yı göreve davet ediyorum. 10 Ağustos’tan önce ve sonra bu takımların kağıtlarını kimler aldı? Futbol Federasyonuna yakın, onların ailelerine yakın isimler var mı? Asıl şike burada. Yani şikenin şikesi var.
Ligleri ertelenmesi bu sonucu doğurdu. Neden ligler bir ay ertelendi? SPK’nın doğal görevidir. Burada keriz mi silkelendi? Kimler köşeyi döndü, kimler bire iki kazandı?" diye konuştu.
17 Ağustos depremin yarın 12. yılı olduğunu anımsatan İnce, okulların, hastanelerin, devlet dairelerinin, konutların önemli bir bölümünün hala güvenli olmadığını ifade ederek, "AKP bu konuda 9 yılda hiçbir iş yapmadı, Türkiye yeni acılara gebedir" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • memo0218 Ağustos 2011 14:49

    ben de aldım hepsinden karma ama, en dibe indiğini ve bu fiyatlardan daha aşağı inemeyeciğini düşündüğüm için. Kimse de söylemedi yalnızca tahmin.

  • bocek17 Ağustos 2011 08:25

    madem sen onceden biliyordun niye bizede soylemedin birlikte kazanirdik.bundan sonra banada tuyo verde bende kazanayim lutfen TUYOLAR INCE KESKIN VE KILIC GIBIN OLSUN

  • 16 Ağustos 2011 17:05

    Nihal inanki şimdi daha da cok sevindim, ne kadar güzel olmuş. Sizin bu girişiminiz hepimize ornek nitelikte ve güzel bir sorumluluk. Ada' ya hem de coook güzel bir aile olacaksınız, hiç şüphen olmasın. Aslında olmussunuz bile :) Allah hiç kimsenin yüzünü kara çıkarmaz, kara çıkaran bizleriz. Siz böyle ulvi bir sorumluluğa girdikten sonra, eminimki arkası cok güzel ve kolay olacaktır. Resimler ne kadar da sıcak ve duygu dolu... Varlıkları ve onların mutlululugu bu isin en güzel tarafı. Bu durum insan oğlunun fıtratında olsa gerek... Esın ile birlikte cok güzel ve anlamlı bir sorumluluk olmuş, Allah size, Ada'ya güzellikler nasip etsin... DAHA NE DESİN....??.

  • selimcan9916 Ağustos 2011 16:25

    İşte ağzı olan fakat ne dediğini duymayan bir kişi. Konuşup duruyor. Emrin olur, hükümetin işi yok da senin saçma sapan sorularına cevap verecek. Bir noktada haklısın, eğer böyle oktay vural gibi boş boş konuşmazsan, siyasi geleceğini tehlikeye atmış olursun. onun için devam et, incir çekirdeği doldurmayacak anlamsız şeyler söylemeğe. Ne olur ne olmaz, kemal bey, seni gelecek seçimde aday göstermeyebilir. görmüyormusun parti içinde yaptığı operasyonları...