E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüUCAK: Hisse satış görüşmeleri---

UCAK: Hisse satış görüşmeleri

UCAK: Hisse satış görüşmeleri
20 Eylül 2011 - 10:16 borsagundem.com

Usaş Ucak Servisi, Gate Gurmet'in hisse satışıyla ilglii açıklaması hisselerde düşüş getirdi

Şirketten KAP'a konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:
"20 Temmuz 2011 tarihinde kamuoyu ile paylaştığımız özel durum açıklaması ile Şirketimiz hisselerinin yaklaşık %56,25'ine sahip olan hissedarımız Gate Gourmet Participations Espana SL'nin elindeki Şirketimiz hisselerinin tamamını ihale yoluyla 3. kişilere satmak için karar vermiş olduğunu bildirmiştik. Bu tarih sonrasında açık artırma sürecine ilişkin gelişmeler ise Şirketimiz tarafından kamuoyu ile paylaşılan özel durum açıklamalarında belirtilmişti.
Son olarak Gate Gourmet Participations Espana SL'nin elindeki Şirketimiz hisselerinin pl nlanan satışı için gizlilik sözleşmesi imzalamış olduğu taraflardan gelen teklifler üzerindeki değerlendirmesi sonucunda bahsi geçen teklif sahipleri arasından belirlenen adaylarla görüşmelere devam etmeye karar verdiğini fakat henüz söz konusu teklif sahipleri ile sürece ilişkin herhangi bir kesin mutabakat sağlanmış olmadığını yine Gate Gourmet Participations Espana SL'den öğrenmiş bulunmaktayız."
Açıklama sonrası yüzde 7.7 oranında düşenler 2.52 lira oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)