E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜçok: FETÖ'nün kamu kurumlarındaki tespit edilme oranı yüzde 4---

Üçok: FETÖ'nün kamu kurumlarındaki tespit edilme oranı yüzde 4

Üçok: FETÖ'nün kamu kurumlarındaki tespit edilme oranı yüzde 4
31 Ağustos 2019 - 11:23 borsagundem.com

Eski Hava Kuvvetleri savcısı, emekli hâkim albay Ahmet Zeki Üçok, FETÖ'nün kamu kurum ve kuruluşlarında tespit edilme oranının yüzde 4'lerde olduğunu söyledi

Milliyet yazarı Tunca Bengin'e konuşanÜçok, "FETÖ’den yakalananların hepsi bir şekilde örgütün faaliyetlerinden kopmakla beraber yerleri dolduruluyor" dedi.  

Bengin'in Milliyet'te "FETÖ’nün daha kaç tane imamı var?" başlığıyla yayımlanan yazısındaki Üçok'un ifadelerinin ilgili kısmı şu şekilde: 

“En fazla FETÖ’cü tespitinin yapıldığı TSK’da dahi oranın henüz üçte birlerde olduğu söyleniyor. Örgütün diğer kamu kurum ve kuruluşlarındaki tespit edilme oranı ise yüzde 4’lerde. Bunu kendi internet sitelerinde yayınladığı verilere dayanarak söylüyorum, dolayısıyla da geri kalanı duruyor. Yani Türkiye’de bu adamı saklayabilecek daha binlerce FETÖ’cü var. Bunu da bu şekilde sakladılar. Adil Öksüz denilen adamın darbe sonrasından bu yana bırakın yakalanmayı, nerede olduğunu bile bilmiyoruz. Örgütün böyle kendi elemanlarını hem yurt içinde hem yurt dışında koruyabilecek bir gücü var ve bunu da biz fiilen yaşayarak görüyoruz.”

'SÜREKLİ YENİLERİNİ YETİŞTİRİYORLAR'

"FETÖ’den yakalananların hepsi bir şekilde örgütün faaliyetlerinden kopmakla beraber yerleri dolduruluyor. Örgütün insan kaynakları öngörülerimizden, kamuoyunun algısından çok daha fazla. Yani Fetullahçı örgütte her zaman birinin yerini doldurabilecek ikinci, üçüncü, dördüncü şahısları yetiştiriyorlar ve şu ana kadar sürekli olarak Fetullahçıların yakalanması, ortaya çıkarılması da bu yapılanmanın ne kadar geniş çaplı olduğunu bize gösteriyor."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (20)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş01 Eylül 2019 01:17

    e senin bildiğini bu devlet fazlasıyla bilyor demektir peki nerde bu devlet niye ayıklamıyor bunları  koskocaa Türkiyenin bağırsaklarını temizlediğinize göre bunlarıda hadi hadi temizleyebilirsiniz hadi göreyim sizi

  • KILIÇ31 Ağustos 2019 22:41

     KENDİMDE EMİN OLDUGUM ÇOK KİŞİ KAMUFLE OLUP KILIK DEGİŞTİ ŞU DÖNEMDE SİNMİŞDİR .BU HAYİNLER TAM TEŞEKKÜLÜ ARAŞTIRLSA ORTAYA ÇIKACAK AMMA DEVLETİN KOLU UZUNDUR DEYİP TANIYANLARDA İHBAR EDEMİYOR.

  • belirsizlik31 Ağustos 2019 22:32

    Fetö ile mücadele var diyelim fakat diğer taraftan başka cemaatler boşlukları dolduruyor. Asıl olan vatandaşlık ve hukukun üstünlüğüdür . Sen ümmetçilikle cemaatçilikle ancak devlete sürekli virüs bulaştırırsın. Bu iki temel var olursa her etnik kesim ve inanç devlete saygı duyar bağlılık hisseder. 

  • çok doğru31 Ağustos 2019 19:49

    adam çok doğru söylemiş. fetö ile mücadele edilmiyor. her şey göstermelik. bütün fetöcü teröristler taktik aldılar. kamufle oluyorlar. yazık bu ülkeye. akp de bitti bence. beceremedi fetö ile mücadeleyi.

  • Uyumsuz31 Ağustos 2019 19:26

    Madem sadec %4 nün tespit edildiğini söylüyorsun. O zaman geri kalan %96 sını biliyorsun demektir. Hemen ilgililer ile paylaşmalısın. Hem devletin işi değil mi bunları tespit etmek. Bir de şu hainlerin siyasi ayağını da bi zahmet ortaya çıkarsınlar görelim kimler varmış. Gerçi bazıları biliniyor da şimdilik işlerine yarıyor, yanlarinda duruyorlar diye ses çıkarmıyorlar. Yarın bunlarla yolları ayrılırsa o zaman hemen bu fetöşcülukleri ifşa edilir. Bu Vatana bu Millete ne şekilde olursa olsun ihanet edenler Allah'ın laneti de gazabı da üstünüzden eksik olmasın inşallah...

  • YUSUF MÜFTÜOĞLU31 Ağustos 2019 18:21

    demekki bildiğin çok şeyler var.o zaman devlet ile paylaş.yoksa ortalığı karıştırma.

  • erdi31 Ağustos 2019 16:23

    Hırsızlar en önemli yerlere atanırken,bir fetödür gidiyor arkadaş,,ne bitmez şeymiş bu.,,

  • ERDİ31 Ağustos 2019 16:20

     Oranı bildiğine göre sen de Fetöcüsün o zaman.

  • erdi31 Ağustos 2019 16:18

    Yerlerine yenisi geliyorsa,kim getiriyor,,başta hükümet var,,,demekki siyasilere dokunulmuyor.

  • ...31 Ağustos 2019 16:05

    gerçek mücade şöyle olur....kamu kurumlarına adam mı alıyon ? adam gibi adil tarafsız eşit vede kamera kayıt sistemi kurarsın. işe alım ve atamaları adl eşit sistemde yaparsın ozaman temizlenir... Ama her yasada bir açık bırakıp aman , akküpeli alalım işe, yok hak etmesede diğerini eleyecek katatülli mülakat yapalım vb. derseniz hiç bitmez bu feto. sistemin açıkları ile hak etmedikleri konumla geçer dururlar.. örnek. akküpeli belediyelere adam lınıyor, ne ilan var, ne açıklama var, ne sınav var, ne duyuru var, hoop hoop hoop birden bire 1 günde bir sürü kişi belediyede işe başlıyor ? yasa varmı ? yok... ee böyl eolunca gizli fetoşlarda örgütlenmeye devam decektir. akkepe yasalarda kendine açık kapı bırakıyor. bu açık kapıları fetocularda kullanıyor. olay budur. böyle mücadele felanda kendinizi kandırmadır.

  • Selahattin abi31 Ağustos 2019 15:23

    Sadece bir soru, Gerçekten Fetö ile mücadele edildiğine inanıyor muyuz? 

  • ...31 Ağustos 2019 15:58

    siyasetteki ayaklarını temizleye başladığımız an gerçekten mücadele etmeye başladığımız an olacak

  • Tam komedi 31 Ağustos 2019 14:49

    Devlete virüs bulaşmış ! Lakin devleti temizlemek için yine o virüs den medet umuluyor !!! Maalesef dibi görmeden bu mevzu kapanmaz ! Halk gerçekleri görmemek için büyük çaba harcıyor ! Siyasilere inanmaya devam , kaldırılmaya da devam !!!

  • Berber bekri31 Ağustos 2019 14:14

    Yalanın bu kadarı % 100 nü biliyor olmalısın ki % 4 ü bul geri kalan % 96 'nın isimlerini sen ver kurtuluverelim "at yalanı seveyim inanı"

  • Eskici31 Ağustos 2019 12:46

    Madem kamu kurumu fetocu dolu memura zam yapma fazla asgari ucretliye issize esnafa bak en az %20 oy var 2 secimde 2 soku yasar bu kesime sahip cikmazsa

  • One lan 31 Ağustos 2019 12:44

    Desene bütün kamu görevlilrini atacaksınız

  • Adem Kavakci31 Ağustos 2019 12:26

    Kamu sirketleri ve KIT lerin icinde ust makamlarda Fetocu burokrat kayniyor. Demekki Devlet Fetocu seviyor. Eskiden beri bilinen Bylock kullanan tipler. Hic biri sorgulanmadi bile.

  • Pisagor31 Ağustos 2019 12:11

    İngilizin 100 yıl önce temelini attığı yavaş yavaş ülkenin altını oyan dinle maskelediği bu tip yaplar üç dört senede biter mi acaba o zamandan bu zamana kaç milyon insan yetiştirdiler

  • Hasan Aydın31 Ağustos 2019 12:10

    Devlet olarak yurtdışı infazlara başlamamız gerek.

  • mezarci 31 Ağustos 2019 11:45

    IDAM,I bir an evvel getirin aksi taktirde tarih tekerrurden ibaret olur,ve bu Vatan haini pislikler idamsiz temizlenmez......