E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUEFA F.Bahçe'nin cezasını erteler mi?---

UEFA F.Bahçe'nin cezasını erteler mi?

UEFA F.Bahçe'nin cezasını erteler mi?
11 Haziran 2013 - 10:44 borsagundem.com

UEFA Disiplin Kurulu'na giden o raporun detaylarına Habertürk ulaştı. İşte ayrıntılar...

Habertürk, UEFA Disiplin Kurulu'na giden o raporun detaylarına ulaştı.Yöneticilerin kişisel menfaatleri adına girişimlerde bulunduğu kaanatine varan müfettişler, kulübün suçu olmadığı yönünde görüş belirtti. F.Bahçe için istenen 2 yıllık men cezasının ertelenmesi söz konusu...
UEFA Müfettişi tarafından hazırlanan raporda Fenerbahçe’ye 2 yıl Avrupa’dan men cezası istenmesi üzerine gözler Disiplin Kurulu’nun vereceği karara çevrildi. HABERTÜRK, UEFA’ya yakın kaynaklardan bazı ipuçlarına ulaştı. Daha önce 2011-12 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi’ne gönderilmeyen Kanarya için istenen 2 yıllık cezanın, “Bir daha böyle bir konuya isminin bulaşmaması” şartıyla ertelenmesi söz konusu.
KARTAL’A DA AYNI DURUM

Müfettiş tarafından hazırlanan raporda “Mahkeme ve ses kayıtları incelemesi sonucunda, yöneticilerin kişisel menfaatleri için girişimlerde bulundukları, kulübün suçunun bulunmadığı kanaatine varılmıştı” ifadelerinin yer alması etkili olabilir. Başkan Aziz Yıldırım ve diğer yönetim kurulu üyeleri içinse durum daha sıkıntılı görünüyor. Yöneticilere 2 yıl ya da ömür boyu futbol faaliyetlerinden men cezasının verilebileceği UEFA’dan gelen haberler arasında. Erteleme ihtimalinin, Beşiktaş için de söz konusu olabileceği ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)