E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUEFA kapısı aralandı, Fener tavan oldu---

UEFA kapısı aralandı, Fener tavan oldu

UEFA kapısı aralandı, Fener tavan oldu
18 Temmuz 2013 - 14:29 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün Şampiyonlar Ligi kurasına katılacağını açıkladı

Fenerbahçe'nin CAS'a başvurusu olumlu yanıtlar vermeye başladı. CAS, UEFA Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe'yi Avrupa Kupaları'ndan men kararını durdu. Kulüpten KAP'a yapılan açıklamada, "UEFA Tahkim Kurulu'nun Kulübümüzün 2 yıl süreyle UEFA müsabakalarından men yönündeki kararın yürütmesi CAS tarafından durdurulmuştur" denildi.
FENERBAHÇE HİSSELERİ TAVAN
Bu haberlerin ardından Fenerbahçe hisseleri yüzde 10.55 oranında yükselerek 30.40 TL oldu.
MÜJDELİ HABERİ YILDIRIM VERDİ
FB TV'de katıldığı canlı yayında flaş açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım şunları söyledi:
Bugün önemli gelişmeler var Fenerbahçe adına bunları sizlerle paylaşmak istiyorum. İki yıldır yaşanan olaylar hepimizi üzdü üzmeye de devam ediyor.  Tüm camiaya verdiği destekten dolayı teşekkür ediyor. Fenerbahçe şampiyonlar ligi'nde mücadele etmeye devam edecektir. Başta Alman avukatımız Martens olmak üzere, Şekip Bey'e, Abdullah Bey'e ve tüm avukatlarımıza teşekkür ediyorum. Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun. Fenerbahçe'nin haklı olduğunu tüm dünya görecektir."
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EKO18 Temmuz 2013 15:17

    ŞU AN İYİ GÖRÜNSEDE, SONUÇ KÖTÜ OLACAK BENCE, YÜRÜTMEYİ DURDURMA VERDİ CAS,30 TEMMUZ 8 AĞUSTOS VEYA 25 AĞUSTOSTA KARARINI VERECEK, 30 TEMMUZDA KARARINI VERSE 31 TEMMUZDA 3. ÖN ELEME TURU VAR Ş.LİGİNDE, DOLAYISI İLE BAŞKA TAKIMI ÇAĞIRIP SEN OYNA FENERİN YERİNE DİYEMEYECEK, FENER MEN EDİLECEK,VE BU SENE GS VE TRABZON VE KAYSERİ İLE TEMSİL EDİLECEĞİZ,BURSA VE KASIMPAŞAYA YAZIK OLACAK O ZAMANDA

  • mehmet18 Temmuz 2013 14:36

    borsada manipülasyonmu yapılıyor acaba uefadan bi açıklama veya belge varmı samet sen söyle bize şu ana kadar bir resmi kurumdan inandırıcı belge görmedik iananılımmı samet

  • mehmet18 Temmuz 2013 14:31

    konuyla ilgili açıklama sametsiz inandırıcı olmaz