E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUEFA tarihinde bir ilk---

UEFA tarihinde bir ilk

UEFA tarihinde bir ilk
22 Haziran 2013 - 06:48 borsagundem.com

Sarı-lacivertli taraftar, kulübüne destek olmak için UEFA önünde toplanacak. Buna karşılık Trabzonsporlular da protesto gösterisi yapacak

Fenerbahçe, UEFA Disiplin Kurulu’ndaki savunmasını bugün yapacak. Yerel saat ile 08:30’da başlayacak duruşmada sarı-lacivertliler suçlamalara yanıt vermek için uğraşırken, sarı-lacivertli taraftar da bina önünde yöneticilerinin yanında olduğunu gösterecek.
Ancak Nyon’daki bu buluşmada Fenerbahçeliler yalnız olmayacak. Trabzonsporlu taraftarların da UEFA binası önünde toplanacağı, sarı-lacivertlilerin karşısında Trabzonsporlu taraftarın bulunacağı dile getirildi. Avrupa’nın dört bir yanından Nyon’a akan iki takıma gönül veren taraftarlar da kulüplerinin haklarını savunmaya çalışacak. Aynı ülkeden iki takım taraftarının İsviçre’de karşı karşıya gelmesi, belki de UEFA tarihinde bir ilk olacak. İki takım taraftarı arasında gerginlik yaşanmaması için, güvenlik güçlerinin ekstra önlem alacağı kaydedildi .
Duruşma hakkında diğer dikkat çekici bir not da, savunma için kulüp ve kişiler için bir sınırlama bulunmaması... Fenerbahçe’nin yanı sıra, 5 kişinin daha savunmasının alınacağı düşünüldüğünde, duruşmanın oldukça uzun sürmesi bekleniyor. Süre yetmezse, oturumun bir gün daha uzama ihtimali bulunuyor.
Yıldırım çok rahat
Fenerbahçe Yönetimi dün, birçok valiz ve dosyayla dün İsviçre’ye geldi. Başkan Aziz Yıldırım’ın yanısıra asbaşkanlar Tolga Deniz Aytöre, Şekip Mosturoğlu, Genel Sekreter Talat Yılmaz ve yönetici Yasemin Merçil’in yanısıra avukatlar da aynı uçakta Cenevre’ye indi. Kulübün savunmasını yapacak olan Alman avukat Martens ise öğle saatlerinde Cenevre’ye geçti ve yönetimle bir araya gelerek son detayları konuştu. Başkan Aziz Yıldırım’ın rahat tavırları ve gülen yüzü dikkat çekti. Basın mensuplarının karşısında gören Yıldırım, öncekilerin aksine oldukça sakin şekilde selam verdi. Eski yönetici Ali Yıldırım ile Asbaşkan İlhan Ekşioğlu ise kafile ile aynı uçakta gelmedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)