E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUEFA Türkiye hakkında soruşturma başlattı---

UEFA Türkiye hakkında soruşturma başlattı

UEFA Türkiye hakkında soruşturma başlattı
18 Haziran 2016 - 14:00 borsagundem.com

İspanya - Türkiye maçında Türk taraftarların yol açtığı olaylar nedeniyle TFF'ye disiplin soruşturması açıldı

UEFA, Türkiye Futbol Federasyonu hakkında disiplin soruşturması başlatıldığını duyurdu. A Milli Takım'ın İspanya'ya 3-0 mağlup olduğu maçta Türk taraftarlar yenilgiyi pek iyi karşılamamış ve özellikle bir taraftarın sahaya girme teşebbüsünde bulunması dikkat çekmişti. Bu durum Türkiye'nin başına pahalıya patlayabilir.

UEFA'dan yapılan açıklamada Türkiye Futbol Federasyonu hakkında, İspanya - Türkiye maçında Türk taraftarlarca gerçekleştirilen meşale yakma, sahaya madde atma ve sahaya girme ihlallerinden ötürü disiplin soruşturması başlatıldığı dile getirildi. UEFA daha önce Çek Cumhuriyeti ile 2-2 berabere biten maçta sahaya atılan meşaleler nedeniyle Hırvatistan'a soruşturma açmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • defol mu diyelim 19 Haziran 2016 09:54

    terim hayatının geri kalanında milli takımdan ve gs den uzak dur yeter artık onu bunu araya sokup sürekli gs ile milli takım arasında mekik dokuduğun üç kuruşluk iş yapıp on kuruş harcatıyorsun yarsını da kendine alıyorsun

  • ne oldukii.18 Haziran 2016 14:40

    la iki futbolcu maaş almasın uefa ya ödeme yapılsın ne olduki adaM HAKLI SAHAYA GİRMEK LE BENDE OLSAM GİRERİM.. ALLAH TAQN MAÇI İZLEMEDİM.