E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUEFA'dan Beşiktaş'a kötü haber ---

UEFA'dan Beşiktaş'a kötü haber

UEFA'dan Beşiktaş'a kötü haber
18 Mayıs 2012 - 00:14 borsagundem.com

UEFA Müfettişi, Disiplin Komitesi'nin Beşiktaş kararını temyiz etti.

Beşiktaş , UEFA UEFA Müfettişi'nin, Disiplin Komitesi'nin Beşiktaş hakkındaki 1 Mayıs tarihli kararını temyiz ettiği bildirildi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada, ''UEFA Disiplin Müfettişi, UEFA Disiplin Komitesinin Şirketimiz hakkındaki, 1 Mayıs 2012 tarihli kararını temyiz etmiştir'' denildi.
Bu arada, Beşiktaş'ın 24 Nisan tarihinde KAP'a gönderdiği açıklamaya göre, UEFA Müfettişi, şirketi, ''UEFA Kulüp Lisans ve Fainansal Fair Play Kuralları''nın 65. ve 66. maddeleri ile ilgili olarak mavzuat ihlali gerçekleştirilmiş olma ihtimaline istinaden, önümüzdeki üç yıl içinde hak kazanacağı ilk seferde bir kereye mahsus olmak üzere herhangi bir Avrupa futbol yarışmasına katılmaması ve 300 bin avro para cezası verilmesi talebiyle Disiplin Kurulu'na sevketmişti.
Ancak, UEFA Disiplin Kurulu 1 Mayıs 2012 tarihli kararında, Beşiktaş'ı Avrupa kupalarından men etmeyerek, şirketin lisans kriterleriyle ilgili, 5 sezon içinde benzeri sorunların tekrarlanması durumunda iki defa UEFA kupalarına katılamayacağına karar vermiş, ayrıca 500 bin avro para cezasına hükmetmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)