E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUEFA'dan Galatasaray'a darbe---

UEFA'dan Galatasaray'a darbe

UEFA'dan Galatasaray'a darbe
05 Haziran 2012 - 15:50 borsagundem.com

UEFA'nın alacağı kararlar takımların ve transferlerin önünü kesiyor.

Galatasaray ile Real Madrid forması giyen Hamit Altıntop arasındaki transfer görüşmesinde, UEFA'nın şike soruşturması ile ilgili vereceği cezanın da etkili olduğu ortaya çıktı. UEFA'nın Türk kulüplerinin hepsine ceza vermesi durumunda, Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyecek olması nedeniyle Galatasaray'ın, Hamit transferini durdurduğu bildirildi.
Real Madrid ile sözleşmesi süren Hamit, ceza verilmesi halinde tamamen Avrupa vitrininden uzaklaşacağını öne sürerek süre istedi. Ayrıca önerilen sözleşmede, maç başına ek ücret alacak Hamit'in, sarı kırmızılı kulübün Avrupa'da olamaması durumunda en az 6 maç eksik oynayacağına ve bunun alacağı ücrete yansıması gerektiğine dikkat çektiği öğrenildi.
Hamit'in UEFA'nın kararaın göre transfer fikrinin açığa kavuşacağını bildirmesi sonrasında, Galatasaray Yönetimi, UEFA'nın vereceği kararı beklemeye koyuldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cann can09 Haziran 2012 00:15

    ne demek simdi uefa dan gs a darbe ne kadar alcaksiniz yaaa.

  • Mustafa Uğur05 Haziran 2012 16:06

    bu kişiler senelerdir Türkiye denince sanki ikinci sınıfmış gibi gelmek istemiyorlar ancak yaşları ilerleyince avrupadan teklif gelmeyince lutufda bulunuyormuş gibi Türkiyede futbol oynamaya sıcak bakıyorlar.ben olsam bu kişimlere transfer teklifinde bulunmam bile.