E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUEFA'dan resmi ilan---

UEFA'dan resmi ilan

UEFA'dan resmi ilan
25 Haziran 2012 - 07:16 borsagundem.com

Cuma günü Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılabileceği müjdesini veren UEFA dün bu kararını resmi sitesinden de kamuoyuyla paylaştı

UEFA, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılabileceğine yönelik resmi açıklamasını yaptı. UEFA'nın internet sitesinde yer alan açıklamada, kontrol ve disiplin komitesinin Fenerbahçe'nin, 2012-2013 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılabileceği yönünde 22 Haziran Cuma günü karar aldığı duyuruldu. Kararın, UEFA'nın Şampiyonlar Ligi ile ilgili kurallara yönelik 2.09 maddesine göre alındığı belirtilen açıklamada, "UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu, Disiplin Müfettişi ve Fenerbahçe'ye ek dosyalar ibraz etmesi iznini verdi.
SON KARAR DİSİPLİN KURULU'NDA
Açıklamada "Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Tahkim Kurulu'nun gerekçeli kararı elimize yeni ulaştığı için UEFA Disiplin Müfettişi ve UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu bu dosyaları detaylarıyla inceleme fırsatını elde edemedi" ifadelerine yer verildi. Fenerbahçe hak sahibi olduğu UEFA yarışmasına, son sözün UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu'nda olması kaydıyla katılabilir ifadesi yer alan açıklamada, incelemeler sonrası nihai kararın UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu'na ait olmasına yapılan vurgu da dikkat çekti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)