E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUEFA'dan 'yargıla' ultimatomu---

UEFA'dan 'yargıla' ultimatomu

UEFA'dan 'yargıla' ultimatomu
27 Ocak 2012 - 10:49 borsagundem.com

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, önceki gün UEFA'nın merkezinde düzenlediği basın toplantısında TFF Genel Kurulu öncesi sert mesajlar gönderdi

Infantino, Türk futbol otoritelerinin şike skandalı için hızlı bir şekilde disiplin sürecini işletmesi gerektiğini söyledi.
Infantino, "Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu şike dosyası için doğru kararları alması çok önemli. Bir önemli nokta da bu kararlar için adli yargı sürecinin beklenemeyecek olması. Çünkü bu seneler sürebilir. Oysa, sportif yargıdaki disiplin prosedürü çok hızlı ilerlemek zorundadır. Ancak bu şekilde sportif rekabetin bütünlüğü, doğruluğu ve devamlılığının garanti altına alınması sağlanır" diye konuştu. Öte yandan Reuters, konuyla ilgili geçtiği haberde TFF'nin Fenerbahçe'yi soruşturma yüzünden Şampiyonlar Ligi'ne göndermediğini ve Türkiye'nin Avrupa Kupaları'ndaki iki takımı Trabzonspor ve Beşiktaş'ın da dosyada adlarının geçtiğini belirterek Infantino'nun bir ay kadar önce yaptığı "UEFA, şike skandalına karıştığı belirlenen kulüpleri Avrupa Kupaları'ndan men etme hakkına ve yetkisine sahiptir" sözünü hatırlattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir dost29 Ocak 2012 02:28

    juventus cezasını aldığı için ş.liginde oynayabildi. eğer federasyon erken davranıp ceza verebilseydi fener'de oynayabilecekti. bırakın artık şu juve örneğini vermeyi !'

  • abj27 Ocak 2012 11:51

    Uefayı ne kadar büyütüyorsunuz kafanızda! juventus ve porto örnekleri var! eğer devlet olarak güçlüyseniz uefa hiç bişey yapamaz! juventusun davası devam ederken ş.liginde oynuyodu!

  • yazık27 Ocak 2012 10:53

    toplantı öncesi yapılan yorumu manşete taşımakla fener düşmanlığı yaptığınız aşikar