E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUEFA'nın 'en iyi lideri' Türk---

UEFA'nın 'en iyi lideri' Türk

UEFA'nın 'en iyi lideri' Türk
09 Nisan 2013 - 17:45 borsagundem.com

UEFA'nın 2013 Grassroots Günü ödülleri sahiplerini buldu. En iyi lider ödülü bir Türk'e gitti

UEFA ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) internet sitesindeki açıklamaya göre, futbolun daha geniş kitlelere yayılması için düzenlenen Grassroots Günü "en iyi lider" ödülü, Artvin'in Arhavi ilçesinde 6 yıldır 6-14 yaş aralığındaki kız ve erkek çocukların karma olarak yer aldığı okul-çocuk futbolu şenliklerini gönüllü olarak düzenleyen Fikret Kadıoğlu layık görülmüştü.
Norveç'in başkenti Oslo'da gerçekleşen törende Kadıoğlu'na ödülünü, 1969 yılında Avrupa'da yılın futbolcusu seçilen İtalya Milli Takımı ve Milan'ın eski orta saha oyuncusu Gianni Rivera verdi. İkinciliği Almanya'dan Gerd Liesegang alırken Sırbistan'dan Ljubodrag Stanic ise üçüncülük ödülünün sahibi oldu.
Organizasyonda centilmen oyunculara mavi kart gösterilmesi kuralını da uygulayarak fair-play alanında örnek bir çalışma sergileyen Kadıoğlu, projenin, çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğunu ve yeteneklerini keşfetme imkanı verdiğini ifade ederek, "Proje, çocuklara oynama, bize ise yetenekli olanlarını seçme fırsatı verdi. Bu sayede lisanslı futbolcu oldular. Beni en fazla sevindiren çocukların yüzündeki gülümseme" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)