E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUjfalusi'den mesaj var!---

Ujfalusi'den mesaj var!

Ujfalusi'den mesaj var!
27 Nisan 2012 - 14:59 borsagundem.com

Ujfalusi, Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunda puan kaybedeceğine olan inancının tam olduğunu dile getirdi

Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi, şampiyonluk yolunda herşeyin kendi ellerinde olduğunu söyledi.
Galatasaray Televizyonu'na açıklamalar yapan tecrübeli futbolcu, Trabzonspor ile oynayacakları maçın çok zor geçeceğini ancak Fenerebahçe karşısında oynadıkları futbolu sergilemeleri durumunda İstanbul'a üç puanla döneceklerinden emin olduğunu kaydetti.
Yıldız oyuncu, "Fenerbahçe ile oynadığımız derbide gerçekten çok iyi oynadık ama ne yazık ki kaybettik. Maçı sekiz golle tamamlayabilirdik ancak sonuçta bu futbol. Artık Fenerbahçe maçını geride bıraktık. Hafta boyuncu Trabzonspor maçı için çalıştık, Trabzon'daki maç da çok zor olacak. Fenerbahçe'yle oynadığımız gibi oynamalıyız. Topu sürekli kontrolümüzde bulundurursak gol için kesinlikle fırsat buluruz. Savunmada da kesinlikle onlara gol izni vermemeliyiz. Deplasmandan üç puanla döneceğimize eminim."
Herşeyin kendi ellerinde olduğuna vurgu yapan Ujfalusi, "Şampiyonluk yarışında her şey bizim elimizde, biz kendi oyunumuza bakmalıyız. Fenerbahçe maçını unutmamız gerek. Bence onlar tüm maçlarını kazanmayı başaramayacak ama sonuçta dediğim gibi her şey bizim kontrolümüzde, elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız."
Öte yandan dün basına açık yapılan çalışma ile ilgili olarak yıldız futbolcu, şunları dile getirdi:
"Dün gerçekleştirdiğimiz antrenmanda ilk kez bir çalışmayı bu kadar çok kişinin izlediğini gördüm. Gerçekten muhteşemdi, müthiş bir atmosfer vardı. Tıpkı bir maçtaymışız gibi bizi desteklediler. Her zaman, her yerde bize büyük destek veriyorlar, bu yüzden bize de kalan maçları kazanmak düşüyor."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • şampiyon fener27 Nisan 2012 21:45

    ujfalusi uyan derin uykundan.şampiyon fener evladım.bunu kafana kazı!ayrıca yutamayanlar gargara yapsın

  • aziz27 Nisan 2012 16:03

    ujfaluji ye katılıyorum. ama haberin başlığını hiç beğenmedim. yorumunu katmak sana mı kalmış. adam rakiplerinin puan kaybedeceğini söylüyor, kötü bir şey mi söylüyor. Bence bu başlığı atan fb li rüya görüyor.fb liler geçen sene 17, bu senede 6 maçı kazanacağız dediler kimse onlar için böyle başlık atmadı. Herkes inandığını söyler.

  • hasan27 Nisan 2012 15:39

    bu başlığı yazan sen nasıl bir habercisin? rüya görmekmiş terbiyesiz...

  • cinconcon27 Nisan 2012 15:15

    editör arkadaşımız gerçekten doğru başlık atmış. şampiyon tabi ki fenerbahçe olacak. ujfalusinin bir yerleri gece açık kalmış

  • murat27 Nisan 2012 15:10

    ufaluji belki rüya görüyor olabilir ama bu başlığı atan arkadaş sen kabusta sın galiba uyan tarafsızlık ilkesini unutma burası babanın çiftliği değil attığın başlığa dikkat et

  • Hakan27 Nisan 2012 15:07

    Ufalaji sen gerçekten rüyadasın,fenerbahçe geçen sene 17 maçta yenilmedi şurdaki 4 maçta mı yenilecek uyan oğlum uyan.Azcık uyanık olsan fikstüre bakar yine anlardın kimin şampiyon olacağını

  • Alper Tunga 27 Nisan 2012 15:05

    Bu başlığı yazan arkadaş çok tarafsısızmış tam bir gazeteci duruşu