E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUkrayna Savunma Bakanı Reznikov: Rusya diğer ülkelere de saldıracak---

Ukrayna Savunma Bakanı Reznikov: Rusya diğer ülkelere de saldıracak

Ukrayna Savunma Bakanı Reznikov: Rusya diğer ülkelere de saldıracak
21 Mart 2022 - 22:33 borsagundem.com

İngiltere Savunma Bakanı Wallace, Ukrayna Savunma Bakanı Reznikov'la başkent Londra'da bir araya geldi. Oleksij burada yaptığı açıklamada, "Kremlin durdurulmalı çünkü daha ileri gidecek. Diğer ülkelere saldıracak" ifadelerini kullandı

İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace ve Ukrayna Savunma Bakanı Reznikov bir araya geldi.

Wallace ve Reznikov'un İngiltere Savunma Bakanlığında yaptığı görüşmede, Ukrayna'nın, Rus saldırganlığı karşısındaki direnişi ve cesaretinin yanı sıra İngiltere'nin Ukrayna'ya silah ve insani yardım desteği ele alındı.

Oleksij'le görüşen İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss da Twitter'dan yaptığı paylaşımda "G7 müttefiklerimizle Rusya'ya sert yaptırımlar uygulayarak, savunma silahları tedarik ederek ve insani destek sağlayarak Ukrayna'yı desteklemeye devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

"Kremlin durdurulmalı çünkü daha ileri gidecek"

Ukraynalı Bakan Oleksij, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, İngiliz hükümetinin ülkesine verdiği desteğin altını çizerek, "Rolünüz özel ve cesaretiniz ve ruhunuz diğer bazı ülkelerin pasifliğinin tam tersi" değerlendirmesinde bulundu.

Oleksij, İngiltere'nin Ukrayna'ya önemli silah desteğinde bulunan ilk ülke olduğuna işaret etti.

Rusya'nın Ukrayna'da "devlet terörü" uyguladığını belirten Oleksij, "Bu yüzden Kremlin durdurulmalı çünkü daha ileri gidecek. Diğer ülkelere saldıracak" ifadelerini kullandı.

Biden: Rusya'nın siber saldırılarını püskürteceğiz

 

Rus ordusu Kiev'de AVM'ye saldırı düzenledi: Çok sayıda ölü var

 

Abramoviç Süper Lig ekibini mi satın alıyor? İddialar güçlendi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mtu22 Mart 2022 03:24

    napak kelaynak bu korkuyla mı yaşayacağız. çık durdur o zaman bizi bu kadar düşünüyorsan. Yok eğer başka ülkeleri de yanına çekmekse derdin açık açık söyle...şukadarını söylim mendil satan bir dilenci var 1 kere soruyor alır mısın yada para verir misin diye 2. kez sormuyor. siz çıkmışsınız yaptırım da yaptırım sen o yaptırımın etkisini görene kadar adam ülkeyi alır. milletin gözü önünde eriyor ülke gidin masaya oturun putinle başka şans yok. siz aynı ırksınız kardeşsiniz bu yüzden savaş bile tam anlamıyla gerçekleşemiyor. ukrayna değil de başka bir ülke olsaydı yerle bir etmişti orayı putin. adam savaş ilan ediyor halk askerin önünü kesiyor. zelenko sen iyi misin kardeş ölmeyi bayılmak mı sanıyorsun nedir? çek halkı sığınaklara yok yere insanları zayi etme. Adam bomba atıyor kardeşim tırnak çakısıyla kahramanlık olmaz o la maz. Alabiliyorsan putini al aşağı operasyon işte o zaman bitebilir aksi halde bu kinci inat rus rahat vermeyecek sizlere