E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUkrayna TV'sinde Putin savaşı Yumruklar havada uçtu!---

Ukrayna TV'sinde Putin savaşı Yumruklar havada uçtu!

Ukrayna TV'sinde Putin savaşı Yumruklar havada uçtu!
19 Şubat 2022 - 14:35 borsagundem.com

Ukrayna'da yayınlanan bir siyasi programın çekimleri sırasında, Ukraynalı gazeteci Yuriy Butusov ile Ukraynalı Rus yanlısı milletvekili Nestor Shufrych arasında kavga çıktı.

Rusya-Ukrayna sınırında yaşanan gerilim dünyada savaş tedirginliğine neden olurken her iki ülkede de tansiyon oldukça yüksek.Ukrayna'daki en popüler siyasi programlardan birisi olan "Freedom of Speech' (Konuşma özgürlüğü) stüdyosu akılamaz bir kavgaya sahne oldu.

 BİR ANDA ORTALIK KARIŞTI

Cuma günü yayınlanan programın konukları arasında eski Cumhurbaşkanı Pedro Poroshenko, Ukrayna eski Başbakanı Arseniy Yatsenyuk ve Güvenlik Konseyi eski başkanı Oleksandr Daniluk vardı. Sakin başlayan programda tansiyon bir anda yükseldi.

"PUTİN'E KATİL DEMEM"

Program esnasında Ukraynalı gazeteci Yuriy Butusov ile Ukraynalı Rus yanlısı milletvekili Nestor Shufrych arasında tartışma çıktı. Milletvekili Nestor Schufrich, Putin'e asla 'katil' demeyeceğini belirterek bir gün mutlaka müzakere masasına oturulacağını söyledi.

CANLI YAYINDA TOKAT ATTI

Tam bu sırada, Ukraynalı gazeteci Yuriy Butusov, "Halkımız böyle zor bir durumdayken bu iki hainin utanç verici söylemlerini dinlemek zorunda kalıyor" dedi ve Rus yanlısı Shufrych'e tokat attı. Shufrych karşılık vermek için ayağa kalktı. Arbedenin büyümesi ile ikisi birden yere yığılıp kavgalarına bir süre yerde devam etti.

SEYİRCİ DEHŞETE DÜŞTÜ

Dehşete düşen konukların "Dur!" diye bağırmalarına aldırmadan birbirini yumruklayan ikili konukların araya girmesiyle durduruldu.
(Hürriyet)

Ukrayna'da tansiyon yükseliyor! Seferberlik ilanı

Çatışmalarda bir asker öldü, gerilim büyüyor! Siviller kaçıyor!

Ukrayna'nın doğusunda şiddetli patlama

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)