E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUltrAslan'dan Fenerbahçe'ye büyük söz---

UltrAslan'dan Fenerbahçe'ye büyük söz

UltrAslan'dan Fenerbahçe'ye büyük söz
23 Nisan 2013 - 11:50 borsagundem.com

UltrAslan'ın yeni seçilen ve centilmenlik tarafı ağır basan başkanı Veysel Giley önemli açıklamalarda bulundu

F.Bahçe'nin G.Birliği'ne 2-0 kaybetmesi ve puan farkının 7'ye çıkmasının ardından Galatasaray'da büyük sevinç yaşandı ve şampiyonluk yolunda avantaj yakaladı. UEFA Avrupa Ligi'nde yarışına devam eden F.Bahçe'ye, sarı-kırmızılı takımın taraftar grubu UltrAslan büyük bir söz verdi. "Eğer Kadıköy'e şampiyon olarak gidersek ve takımımız alkışlanırsa, biz de söz veriyoruz, Fenerbahçe'yi Avrupa Ligi'nde finale kalması durumunda Amsterdam'da UltrAslan olarak destekleyeceğiz." dedi.
"Galatasaray Kadıköy'e şampiyon giderse, alkışlanır mı? sorusu gündeme otururken, UltrAslan tarihi bir söz verdi: "Bizi alkışlasınlar, Amsterdam'daki finale göğsünde Ay-Yıldız ile gidecek olan Fenerbahçe'yi tribünde destekleyelim. Sitemizden tebrik edip, bunu dünyaya duyuralım"
TARAFTAR TEPKİSİNDEN ÇEKİNİRLER
UltrAslan'ın yeni seçilen ve centilmenlik tarafı ağır basan başkanı Veysel Giley Bugün gazetesine konuştu. Veysel Giley'e en can alıcı soru soruldu "Kadıköy'e şampiyon olarak giderseniz, Fenerbahçeli futbolcuların, takımınızı alkışlamasını bekliyor musunuz?
O da lafı çevirmedi: "Belki futbolcular ve hatta yönetimleri bile bunu isteyebilir ama taraftarın tepkisinden çekinirler.
"FENERBAHÇE BİZİ ALKIŞLASIN BİZ DE..."

Peki ya Fenerbahçe tribünleri de alkışlarsa? Ve bu takım UEFA Kupası finaline kalırsa?
"Eğer Kadıköy'e şampiyon olarak gidersek ve takımımız alkışlanırsa, biz de söz veriyoruz, Fenerbahçe'yi Avrupa Ligi'nde finale kalması durumunda Amsterdam'da UltrAslan olarak destekleyeceğiz. Biz bir futbol ailesiyiz. Bu kavgaya gerek yok. Fenerbahçe Amsterdam'a göğsünde Ay-Yıldız ile gidecek. Kol kola Fenerbahçe için tezahürat yapar, kupayı kazanırsa mutluluk gözyaşları dökeriz. Başarıyı sitemizden duyurur, tebrik mesajımızı oradan da dünyaya veririz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)