E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÜmit Karan'ın favorisi hangi takım---

Ümit Karan'ın favorisi hangi takım

Ümit Karan'ın favorisi hangi takım
20 Ağustos 2015 - 01:50 borsagundem.com

Galatasaray'ın eski milli futbolcusu Ümit Karan, Süper Lig'de şampiyonluk favorisini açıkladı. Karan'ın açıklaması Galatasaray taraftarını kızdıracak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki yakınlarını ziyaret eden Ümit Karan, gazetecilere  yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin transfer döneminin şampiyonu olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın bu yıl iyi kadro oluşturduğunu, Şenol Güneş'in takımın en  iyi transferi olduğunu vurgulayan Karan, "Ufak tefek eksiklikleri var. Onları  giderirlerse Beşiktaş bu yarışın içerisinde olacaktır. Fenerbahçe, lig  şampiyonluğunda favori gözüküyor. Ligde ilk üç, dört ve beşinci sıralar arasında  inanılmaz puan farkı olacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Ümit Karan, Galatasaray'da takım içerisinde sıkıntı olduğunu gördüğünü  belirterek, "Toparlanır mı, toparlanırlar. Galatasaray'da Melo krizinden sonra  Burak krizi var. Futbolcular dışarıdan mutsuz gibi gözüküyor" dedi.

Türkiye ve Avrupa liglerinde oynamanın aynı şey olmadığını savunan  Karan, "Fenerbahçe, yeni bir takım, kolay olmayacak. Galatasaray'a Şampiyonlar  Ligi'nde hangi takımlar çıkabilecek, o önemli. Şampiyonlar Ligi, daha da  zorlaştı" diye konuştu.

Karan, daha sonra vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fenasi20 Ağustos 2015 08:44

    Faal futbol hayatında takım arkadaşları için bar açan, 3 Temmuz'un şikeci portresi de uzman oldu ya!