E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜmitcan Uygun hakkında karar verildi---

Ümitcan Uygun hakkında karar verildi

Ümitcan Uygun hakkında karar verildi
07 Ağustos 2021 - 00:28 borsagundem.com

Esra Hankulu'nun şüpheli ölümü üzerine gözaltına alınan Ümitcan Uygun tutuklandı

Esra Hankulu'nun şüpheli ölümüne ilişkin gözaltına alınan Ümitcan Uygun 'kasten öldürme' suçundan nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından tutuklandı. Diğer iki şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşanan olayda Esra Hankulu evinde ölü bulunmuş ve geceyi Ümitcan Uygun'la beraber geçirdiği tespit edilmişti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Uygun, savcılık ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Sulh Ceza Hakimliğince, Uygun hakkında 'kasten öldürme' suçundan tutuklama kararı çıktı.

İKİ ŞÜPHELİ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Olay günü aynı evde bulunan şüpheliler Furkan G. ve Dilan G. içinse savcı, 'suç delillerini karartma' suçundan 'konutu terk etmeme' adli kontrol şartıyla serbest bırakılmaları yönünde karar verildi.

BASINA GÖRÜNTÜ VERMEMEK İÇİN YOĞUN TEDBİR UYGULANDI

Öte yandan Uygun'un adliyeye girişinde yoğun güvenlik önlemi alındı ve basına görüntü verilmemesi için yoğun tedbirler uygulandı. Ankara Adliyesi'nin tüm kapıları polis tarafından basına kapatıldı.

KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİ RAPORUYLA NETLEŞECEK

Aleyna Çakır'ın ölümünün ardından bir süre gündem olan ve sonrasında 'uyuşturucu madde kullandırmayı özendirme' suçundan cezaevine giren Uygun, yaklaşık 3 hafta önce tahliye edilmişti. Evde inceleme yapan ekipler tarafından hayatını kaybeden Hankulu'nun vücudunda herhangi bir kesici alet ya da silahla yaralama izine rastlanmadığı öğrenilirken, kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu tarafından çıkacak otopsi raporuyla netleşeceği ifade edildi.

Ümitcan Uygun’un ağabeyi Erol Uygun gözaltına alındı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • manyak herif07 Ağustos 2021 15:25

    türkiye bu suç makinasının kıymetini bilmeli ,yiğit adam sedat pekerin tahtına oturacak tek kahraman,cezaevi mahkumlarının idolu ve genç kızların sevgilisi aday bir mafya lideridir.

  • Long09 Ağustos 2021 13:21

    Güzel hiciv olmus

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ07 Ağustos 2021 11:35

    adamda bok gibi para var.karanlık birisi anlaşılan eroin ve mafyacılık verir paraları tutar ünlü avukatları buradan da yırtar.o da olmaz aym bir dilekce ile başvuru şansı dahi var.

  • Mucise Reis ; (07 Ağustos 2021 11:35

    Gün gelecek hepiniz Anna, Baba olacaksınız. doğanın döngüsü var. Hep sevdiklerinizin yanında kalkan ve koruyucu olamayacaksınız. Benim başıma gelmez demeyin. Kadınlar ülkemizin en önemli yapı taşı. Kadınlarımız ülkeleri için her adımı gerektiğinde atmışlardır. Kadınlarımızı kişiler, bireyler, zatlar, siyasi sözler vb değil. İSTANBUL ANLAŞMASI ile avrupada ve dünyada var olan en modern hukuki kurallar ile koruyabiliriz. En büyük yaptırım hukuksal yaptırımdır. Sevdiklerinisi, eşinisi, kız çocuklarınızı, bacınızı, ablanısı, annenizi, teyzenisi, siz bir gün koruayamayacak olabilirsiniz. Dünyadan göçüp gidebilirsiniz. Ama var olan Devletimiz ve hukukumuz, global haklarla sevdiklerinizi her daim koruyabilir. İSTANBUL ANLAŞMASI ÖNEMLİ. PARİS İLKİM ANLAŞMASIDA orman yangınlarımızda çok önemli olduğunu anladık. BU ANLAŞMALAR İMZALANMALI.

  • dünyalı08 Ağustos 2021 09:29

    45 yaşındayım. 15 ülke gezdim, bir kısmında uzun sayılabilecek süreler bulundum, çalıştım. 3 dil biliyorum, 3 farklı üniversiteden mezun oldum. Hayat bana "Bir yorum" rumuzlu tiplerin dünyanın virüsü olduğunu öğretti. Bu tipler az bilip, az düşünüp impulsive yaşayan, amipvari yaratıklardır. Bunlar Korona virüsten daha bulaşıcıdır. Karşı koyacak yeterli entelektüel seviyeniz yoksa, bu tipler sizi de çok kısa sürede enfekte eder. Bu tipleri hayatınızdan uzak tutun.

  • Bir yorum07 Ağustos 2021 15:02

    O dediğin antlaşmayı tanımıyoruz!   Batı başta Türkiye olmak üzere  kimden ne aldı ise geri verecektir!  Batının sapık dogmalarını  ideolojilerini tanımıyoruz!  Güce tapan şerefsizlerin  şartlandırma ve algılarını tanımıyoruz.  Batınınn sapık kavramlarını  yaratılışa ters olan ahkamlarını tanımıyoruz.  Kadın  cinayetleri için İstanbul anlaşması engel mi oluyormuş?  Bu anlaşmayı okuyunca vaz geçiyormu  imiş?  Tabi bu arada  Kuran da olmayanı  din diye anlatan  hoca bozuntularını da  tanımıyoruz.  Bu arada sen tam bir kanı bozuksun!