E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÜnal Aysal'a Kraliyet Nişan'ı---

Ünal Aysal'a Kraliyet Nişan'ı

Ünal Aysal'a Kraliyet Nişan'ı
16 Ekim 2012 - 23:39 borsagundem.com

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'a Belçika'da Kraliyet Nişanı takıldı

Türkiye'de 'Yüksek Liyakat Madalyası' sahibi olan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal'a Belçika Prensi Philippe 'Belçika Kraliyet Nişanı' taktı.
Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal:
2000 senesinde Türkiye'de Sayın Cumhurbaşkanımızdan böyle bir nişan almıştım. 12 yıl sonra, 38 sene yaşadığım Belçika'dan ödül almaktan son derece mutluyum ve gururluyum. En azından ülkemizi Belçika'da en iyi şekilde temsil edebildiğimi tahmin ediyorum. Bundan sonra da bu görevim devam edecek. Benim için çok mutlu bir gün. Bu tip hediyeler bizi daha çok kamçılıyor. Bağlı olduğumuz cemiyete daha fazla faydalı olmak için de bizi daha çok teşvik ediyor. Ben bu madalyaya bu gözle bakıyorum. İnşallah işimin başında olduğum sürece Galatasaray'ı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • VARMI BÖYLESİ.18 Ekim 2012 00:20

    aslında k.YATIRIMCIYI YOLMA NİŞANI YAPILMIŞ pek kafa yormayın yakında yatırımcılar aysalın birtarafını BELLERLER.onunda oyaştan sonra hoşuna gider.

  • Kafu17 Ekim 2012 10:53

    Burdada yakında bir nişan takarlar:))küçük yatırımcı nişanı!!!

  • adam kral17 Ekim 2012 08:26

    adam istediğini yapıyor üstüne birde kraliyet nişanı alıyor bende olsam kimseyi takmam birisi diyordu bir iş yapacaksan insancıkların fikirlerini sormayacaksın yapacaksın onlarda uyacak. ben varlığımın yarıdan fazlasını galatasaray hissesi aldıktan sonra bu adama kaptırdım allah bildiği gibi yapsın. dikkat edin ben hisseyi tavandan almadım. Allah 350-430 aralarında alana yardımcı olsun çünkü varlıklarının yarısını değil %75-80 nini kaptırdılar. yani adamın 100 bini varken 20-25 bini kaldı.ben tamamen ismi galatasaray olduğu için güvendim oda güzelce kazıkladı başka hisse olsaydı %10 zararda kaçardım. Allah bildiği gibi yapsın mahkemeden inşallah güzel bir sonuç çıkar.

  • alsancak17 Ekim 2012 01:29

    sayın aysal komedyen olmalıymışsınız... temsilinizin iyisi bu ise kötüsü nasıldır kim bilir. nitelikli dolandırıcılıktan mahkemeye verildiniz... varmı bunun ötesi....aslında şirket hisse satışına başladıgında acaba galatasarayla ilgili olan hangi kişilerde hisse satmış savcılıgın bunuda arastırması lazım...görunen o ki ortada küçük yatırımcıdan baska magdur olan yok.. buyuk yatırımcılar zarara ugramadan hisseyi satıp kurtulmuşlar..