E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor​Ünal Aysal'dan şok Lucescu açıklaması---

​Ünal Aysal'dan şok Lucescu açıklaması

​Ünal Aysal'dan şok Lucescu açıklaması
27 Nisan 2014 - 15:23 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Mircea Lucescu'nun sarı kırmızılı kulübün başına geçip geçmeyeceğiyle ilgili açıklama yaptı

Adı Galatasaray ile anılan Shaktar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu İstanbul'a geldi. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal bu flaş gelişme ile alakalı Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu.
Ünal Aysal, Lucescu'nun İstanbul'da olması ile alakalı olarak, "Bunu ilk kez sizden duyuyorum. Bizim Lucescu ile hiçbir temasımız olmadı. Galatasaray'ın teknik direkrörü var ve herhangi bir arayışta da değiliz. Bildiğim kadarı ile Lucescu zaten her ay İstanbul'a özel işleri nedeni ile gelip gidiyor" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ismet4228 Nisan 2014 11:13

    yalanlama geldiyse lucescu ile anlaşmışlardır. bunlar anlaştıysa önce yalanlama yapıyorlar sonra anlaştıklarını söylüyorlar.

  • Aferin27 Nisan 2014 23:06

    Bravo bugün de Elazığ'ı bir golle geçtin,büyük başarı senin ve Mancinin için.İmparator Fatih Terim sayesinde bir halt görünüyordun.