E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisUnicredit Menkul'de atama ---

Unicredit Menkul'de atama

Unicredit  Menkul'de atama
11 Kasım 2010 - 15:46 borsagundem.com

Unicredit Menkul Değerlerde Genel Müdür Yardımıcısı kim oldu?

UniCredit Menkul Değerler Kurumsal Finansman Genel Müdür Yardımcısı görevine Mert Tarlan atandı. Mert Tarlan 5 Temmuz 2010 tarihinden itibaren yeni görevine başladı. Daha önce Unit Group bünyesinde Kurumsal Finansman’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Mert Tarlan, Yatırım Bankacılığı ve Kurumsal Finansman alanında 14 yıldan fazla tecrübeye sahip.


Mert Tarlan, Robert Kolej’den sonra Boğaziçi Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu ve St. Louis Washington Üniversitesi’nde MBA yaptı. 1995 yılında Sunbeam Coorporation’da yaptığı stajın ardından kariyerine, 1997-1999 yılları arasında Citibank’ta Satın Alma, Birleşmeler ve Risk Sermayesi bölümünde Müdür olarak devam etti. 1999 – 2003 yılları arasında JP Morgan Chase’de Türkiye Yatırım Bankacılığı bölümünde çalışma yaşamına devam eden Mert Tarlan, aynı kurumda Orta Asya Bölge Müdürlüğü görevini üstlendi. Standard Bank’ta, Türkiye ve Orta Asya Yatırım Bankacılığı’ndan sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak 2003 – 2008 arasında çalışan Tarlan, son olarak Unit Group’ta Kurumsal Finansman’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Evli olan Mert Tarlan, İngilizce ve Almanca biliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)