E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisÜnlü analistten seminer fırtınası ---

Ünlü analistten seminer fırtınası

Ünlü analistten seminer fırtınası
27 Mayıs 2013 - 15:48 borsagundem.com

Tacirler Yatırım’ın davetiyle Türkiye’ye gelen Bollinger Bantları’nın mucidi John Bollinger nerelerde konuşacak?

Dünyaca ünlü Teknik Analist ve Bollinger Bantları’nın mucidi John Bollinger, Türkiye’ye geliyor. Tacirler Yatırım'ın Forex markası FXTCR’nin 1. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Türkiye’ye davet edilen Bollinger, etkinlik kapsamında ilk olarak yarın Borsa İstanbul Araştırma Müdürlüğü himayesinde düzenlenecek konferansta bir sunum gerçekleştirecek. John Bollinger, “Bollinger Band” olarak adlandırdığı, birçok analitik programa entegre edilebilen teknik çalışmalarını davetlilerle paylaşacak.
Usta teknik analist, 29 Mayıs’ta saat 13:30’da Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Salonu'nda tüm yatırımcıların ücretsiz katılımına açık düzenlenecek konferansta kendi kullandığı alım satım tekniklerini ve Bollinger Bantları’nın etkin uygulama yöntemlerini paylaşacak.
FXTCR Müdürü Anıl Abbak ve Tacirler Yatırım Direktörü Aysun Karaytuğ’un organizasyonu ve üstün gayretleriyle, FXTCR’nin 1.yıldönümü kutlamalarına katılmak ve Türk yatırımcılarla tanışmak için Tacirler Yatırım’ın Türkiye davetini kabul eden John Bollinger’ın teknik analiz göstergelerinin etkin kullanımının detaylarını anlattığı "J. Bollinger: Bollinger Bantları" kitabı ve Jack Schwager'in "Borsa Sihirbazları" adlı ünlü eseri de etkinlik çerçevesinde Türk okuyucuları ile buluşacak.
Medya sponsorluğunu Cnbc-e’nin üstlendiği etkinlik kapsamında Bollinger'ın, 29 Mayıs 2013’te vereceği konferansa ücretsiz katılım için, www.johnbollingerturkiyede.com adresinden ön kayıt yaptırılmasının yeterli olacağı belirtildi.
İŞTE PROGRAM
29 Mayıs Çarşamba günü Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek olan etkinliğe yönelik konuşmacıların program akışı ise şöyle belirlendi:
13.30 Yrd. Doç. Cenk Karahan,
13.40 Mert Yılmaz, Tacirler Tanıtım
13.47 Anıl Abbak, FXTCR Tanıtım
13.52 Aysun Karaytuğ John Bollinger tanıtım, takdim
14.00 John Bollinger sunum part I
14.40 Ara – Kokteyl
15.10 John Bollinger sunum part II
15.40 John Bollinger sunum bitiş – BIST/EURUSD/XAUUSD analiz -> Ahmet Mergen referans
15.45 J.Bollinger & Ahmet Mergen genel sohbet, soru cevaba geçiş.
15.50 Soru & Cevap. (Sahne, A.Karaytuğ, A.Mergen, M.Yılmaz, A. Abbak, J.Bollinger)
16.xx kapanış - kokteyl

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • flameco7227 Mayıs 2013 17:26

    Şu teknik analizci TV ekonomistleri ALTIN 1900 dolarken Altın güvenli liman, Borsa da 30 000 olur diye programlar yaptılar mı? Yaptılar..O halde hiiç gelip de bi de bunları pazarlamayın hocca...

  • flamenco7227 Mayıs 2013 17:24

    teknik analizde bişeyler kazanabilmen için dominant faktörlerin niyet bileşkesini tahmin edebilmen laazım..Bunu biliyorsan da zaten tekniğe gerek yok yaw..Para kazamnak için Uydurulan spor şekilleri gibi..powerplate, pilates allegro, pasif cimnastik falan 150 dolar saatine bayılıyosun ama geyik muhabbeti..Malı seminerileri yapanlar götürüyor..uyanın be yaaw

  • BORUCU27 Mayıs 2013 16:28

    Gel kardeşim K.Çekmecede de konuş da burnunu zor tutarsın.