E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisÜnlü borsacı Asuman Güreli'nin anne acısı ---

Ünlü borsacı Asuman Güreli'nin anne acısı

Ünlü borsacı Asuman Güreli'nin anne acısı
18 Mart 2014 - 14:07 borsagundem.com

Türkiye’nin ilk kadın borsacılarından Asuman Güreli, annesini kaybetti

1980’lerin sonlarında bir bankadan bir aracı kuruma transferiyle Türkiye’de bir ilke imza atan, “Futbolculardan sonra borsada büyük transfer”  başlığıyla gazeteye manşet olan, o yıllarda kendisinden “Küçük yatırımcıların Kraliçesi” diye bahsedilecek kadar borsanın hakimi olan, Türkiye’nin ilk kadın borsacısı Asuman Güreli’nin büyük acısı. Ünlü işadamı Hüsnü Güreli ile evli olan Asuman Güreli’nin annesi Şehnaz Okyay vefat etti. Merhumenin cenazesi 19 Mart Çarşamba (yarın) günü Levent Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip, Etiler Ulus’taki aile kabristanına defnedilecek. Borsagundem.com olarak merhumeye Allah’tan rahmet, Güreli Ailesi’ne başsağlığı dileriz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Asuman Güreli26 Mart 2014 11:50

    Değerli borsagundem.com yöneticileri ve takipçileri, Annemin vefatı nedeniyle bu acılı günlerimde bana göstermiş olduğunuz yakınlığa ve sevgiye çok teşekkür ederim. Haberiniz nedeniyle annemin cenaze törenine katılan, SMS ve email gönderen, duamıza katılan, tüm meslektaşlarıma ve sevgili arkadaşlarıma sizin nezdinizde sonsuz teşekkürler. Geçmişte farklı kurumlarda çalışmamıza rağmen tek bir vücut gibi veya bir aile gibi birlikte çalışan, bilgi paylaşan duyarlı bir topluluktuk. Umarım bu duygu borsa camiası için hep daim olur ve genç arkadaşlarımıza örnek olur. Annem Şehnaz Okyay Cumhuriyetin ilk üniversite mezunu hanımlarından, ekonomist, öğretmen, " bilinçsiz bir yaşamın insan yaşamı olmadığını" söyleyen, kadının eğitimli ve Türk ekonomisinde üretici olarak rol almasını isteyen aydın bir Türk hanımıydı. Nur içinde yatsın. Mekanı cennet olsun Bu vesile ile , borsagundem.com yöneticilerine ve çalışanlarına, yorumlarda başsağlığı dileyen arkadaşlarıma, kurulmasında öncülük ettiğim "Yatırım Uzmanları Derneği" üyelerine ve tüm borsa camiasında çalışan arkadaşlarıma sevgilerimi yollar, sağlıklı, huzurlu ve bol kazançlı günler dilerim.

  • NEHİR ER/MALİ ANALİST-BROKER18 Mart 2014 15:07

    Asuman kardeşimiz o dönemden broker arkadaşımızdı, Annesine rahmet dilerim Yüce Allahtan.

  • NEHİR ER/MALİ ANALİST-BROKER18 Mart 2014 15:07

    Asuman kardeşimiz o dönemden broker arkadaşımızdı, Annesine rahmet dilerim Yüce Allahtan.