E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisÜnlü borsacının oğlu evlendi ---

Ünlü borsacının oğlu evlendi

Ünlü borsacının oğlu evlendi
11 Haziran 2012 - 12:17 borsagundem.com

Borsada heykeli dikilen broker olarak İMKB tarihine geçen Asuman (Olgun) Güreli’nin en mutlu günü

Sosyetenin ünlü isimlerinden Sevda Can Elgiz çiftinin kızları Ayda Elgiz ile ünlü borsacı Asuman (Olgun)-Hüsnü Güreli çiftinin oğulları Sinan Güreli, Çırağan Sarayı'ndaki düğünle hayatlarını birleştirdi. Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt “Ben son zamanlarda böyle görkemli bir düğün görmedim. Düğünde tam 950 davetli vardı. İstanbul valisi, emniyet müdürü, belediye başkanı başta olmak üzere, Türk ekonomisine yön veren işadamlarından sosyetenin en ağır toplarına kadar herkes düğündeydi. Allah korusun, Çırağan Sarayı'na bir bomba düşseydi; hem ekonomi çökerdi, hem de sosyete diye bir şey kalmazdı!” diye yazdı.
Beşiktaş’ın halka arzında imzası bulunan bir dönemler kulübün önemli isimlerinden biri olan Hüsnü Güreli’nin eşi Asuman Olgun, İMKB’ye damgasını vuran isimler arasında yer alıyor. Borsanın ilk kadın borkerlarından biri olan Olgun, İMKB’de heykeli dikilen borsacı.
Asuman (Olgun) Güreli, profesyonel olarak artık borsa ile ilgilenmese de eşi Hüsnü Güreli ile birlikte kurdukları danışmanlık şirketiyle finans piyasalarına hizmet etmeye devam ediyor. Bu arada, BorsaGündem olarak, Ayla-Sinan Güreli çiftine ömür boyu mutluluk diliyoruz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • se12 Haziran 2012 11:29

    eeeeee ilahi adalete bakalım ne olacak...makemeyi kübra da var:))

  • adil11 Haziran 2012 23:39

    adil sen nerden biliyon aslanım... o zaman ki brookerler nasıl köşeyi döndü onu da anlatsana . hangi emir reelden verildi. şimdiki garibanlar 2 bın tl ye calışısırken o nasıl sarayda düğün yapıyo... adam ol adam.

  • adil'e11 Haziran 2012 23:33

    e e e e bize ne ... ula bize ne. Asuman kim la ... şair mi edip mi devlet adamı mı. naaaapmış. heee ben kısa pantolonla gezerdim po zaman... voliyi vurmuşşş koçummmm belli. o sarayada düğüüğnğn nasıl yapılduığını ve o zaman neden bütün emirlerin tabandan yapıldığını desene la. çok bilen düdükkk.

  • yok artık11 Haziran 2012 23:12

    Bize ne kardeşim burası düğün salonu mu. Çok da umurumuzdaydı hani. Peh manşetten de inmiyor bir türlü. Sizin haberinize tüküreyim...

  • adil11 Haziran 2012 23:03

    yıl 1990 Deha menkulde Asuman elinde telefon tahta sisteminde tahtanın önüne gider başlar alıcı satıcıları okumaya tavan oldu taban oldu alıcılar şunlar deha seans odasına aktarılırdı siz o günlerde borsacı değildiniz kısa şort ayağınızdamıydı oda mechul

  • eser11 Haziran 2012 19:42

    kim bunlar yahu.haber diye koymuşlar.

  • mert11 Haziran 2012 19:40

    o paralar haram olsun.

  • brehhh11 Haziran 2012 16:19

    vay beeee... habere bak... kim la bunlar.

  • olgun 11 Haziran 2012 16:06

    dünya dediğin zırı vırıdan başka bi şey değil

  • garıp vatandaş11 Haziran 2012 13:52

    ben evlensem kımse gelmez