E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÜnlü menajer hayatını kaybetti---

Ünlü menajer hayatını kaybetti

Ünlü menajer hayatını kaybetti
30 Nisan 2022 - 17:23 borsagundem.com

Raiola ailesi, ünlü futbolcu menajeri Mino Raiola'nın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Birçok dünyaca ünlü yıldızın menajerliğini yürüten Mino Raiola 54 yaşında hayatını kaybetti. Duyuru, Raiola'nın Twitter hesabından ünlü menajerin ailesi tarafından yapıldı.

Ocak 2022'de Milano'da hastaneye yatırılmış ve akciğerlerinden bir operasyon geçiren Raiola bir süredir akciğerlerinden tedavi görmekteydi.

İtalyan futbol adamı, aralarında Paul Pogba, Erling Haaland, Zlatan Ibrahimovic, Gianluigi Donnarumma, Mario Balotelli ve Marco Verratti gibi Avrupa futbolunun önde gelen oyuncularının menajerliğini yapıyordu.

Aileden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Gelmiş geçmiş en sevecen ve muhteşem futbol menajerinin hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü içinde duyuruyoruz. Mino oyuncularımızın hakları için tüm vaktini, enerjisini ortaya koydu ve sonuna kadar savaştı. Çalışmalarıyla birçok hayata dokundu, iz bıraktı ve modern futbol tarihinde yeni bir sayfa açtı. Mino'nun futbolu, oyuncular için daha iyi bir yer haline getirme vizyonu, aynı tutkuyla devam edecek"

Abdurrahim Albayrak: Kulübü kaosa siz soktunuz

 

Divan kurulundan seçim tavsiyesi kararı

 

Şampiyonluk maçında Trabzonspor Antalyaspor'u ağırlayacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)