E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüUSAŞ: Ortak satışı---

USAŞ: Ortak satışı

USAŞ: Ortak satışı
20 Temmuz 2011 - 09:47 borsagundem.com

Usaş Uçak hissedarı Gate Gourmet Participations Espana SL, sahip olduğu yüzde 56,25 hissesini satıyor

Şirketten konuya ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle:
29 Nisan 2011 tarihinde kamuoyu ile paylaştığımız özel durum açıklaması sonrasında Şirketimiz'deki hisselerin yaklaşık %56,25'ine sahip olan hissedarlarımızdan Gate Gourmet Participation Espana SL hisselerinin tamamını ihale yoluyla 3. kişilere satmaya karar vermiştir. Bu doğrultuda ihaleye katılacak olanlara davet mektupları gönderilecek olup, sürece katılmak ve teklif vermek isteyenlerin de sürece ilişkin bir Gizlilik Sözleşmesi imzalamaları beklenmektedir. Söz konusu Gizlilik Sözleşmesi'nin imzalanmasını takiben, satış sürecine ilişkin detaylar ve kurallar ilgili taraflarla ayrıca paylaşılacaktır. Hissedarımız, sürecin sonunda kabul edilebilir bir teklif gelmeyebileceği gibi, gelen koşullu tekliflerin de koşullarının gerçekleşmeme ihtimali olduğunu, bu olasılıkların yanı sıra hissedarımızın gelen teklifleri kabul etmeyip işlemi her daim iptal etme hakkının da bulunduğunu ayrıca ve özellikle belirtmekte olup; yatırımcıların sonuçta herhangi bir satış olmayabileceğini, yapılması muhtemel bir satış sonunda da zorunlu çağrı yükümlülüğünün doğup doğmayacağının da belli olmadığı hususunu göz ardı etmemeleri gerektiğini belirtmektedir.
Sürecin devam etmesi halinde gelişmeleri kamuoyu ile paylaşılabileceğimizi, bu meyanda yatırımcıların sair kaynaklardan elde edecekleri duyumlara itibar etmemelerini tavsiye etmekteyiz.
Açıklama ile güne yüzde 2.88 primle başlayan Usaş hisseleri gün içinde satışlarla yüzde 3'ün üzerinde kayıplar yaşıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ela22 Temmuz 2011 08:47

    evt maalesef. neyse ki ucuz kağıt. artık bekliycez. çok prim yapmış kağıtlardan en azından uzak durmasını başarıyorum.

  • samedan20 Temmuz 2011 23:31

    Büyük balıklar her zaman küçük balıkları yer.Borsada da durum aynı.

  • ela20 Temmuz 2011 21:02

    2 20 lerden alanlar bu haberi biliyolardı bugun haberle çaktılar. olan bize oldu. ne zamandır mal taşıyoruz burda. şimdide kriz çıkar 2 olur. boyle saçmalık olmaz.

  • clebi20 Temmuz 2011 17:50

    bunu yapanların allah belasını versin. umarım güçlü birileri alırda şirketi bu pislikler de mal kalmaz şirket adam gibi işletilir.uçak bu ya köklü bir şirket ismi bile yeter bir fsliyete geçsin o zaman görürüz bu oyuncuları milyonlar çeviriyorlar sonuç yine aynı bir kurumdan yazıp diğerinden veriyorlar.

  • ela20 Temmuz 2011 13:58

    çıktığı gibide indi:)))