E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUşşaki tarikatı lideri Şağban çocuğa cinsel istismardan tutuklandı---

Uşşaki tarikatı lideri Şağban çocuğa cinsel istismardan tutuklandı

Uşşaki tarikatı lideri Şağban çocuğa cinsel istismardan tutuklandı
02 Eylül 2020 - 23:04 borsagundem.com

Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah Şağban, küçük yaşta çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 28 Ağustos günü düzenlenen operasyonda küçük yaşta çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla gözaltına alınan Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah Şağban (58), çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cezaevine gönderildi

İstanbul’da yaşayan ve yaklaşık 1 yıl önce Sakarya’nın Akyazı İlçesine bağlı Kuzuluk Mahallesi’ne gelerek yerleşen ve burada satın aldıkları araziye dergah yaptığı iddia edilen Fatih Nurullah Şağban, Akyazı Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 28 Ağustos günü düzenlenen operasyonla ‘küçük yaşta çocuğa cinsel istismar’ suçlamasıyla gözaltına alındı. 

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Fatih Nurullah, cezaevine gönderildi.

Fatih Nurullah Şağban kimdir?

1962 İstanbul doğumlu olan Şağban, 1973’de Özdemiroğlu İlkokulu’nu, 1976’da Kemal Atatürk Ortaokulu'nu ve 1979’da Haydarpaşa Erkek Lisesi’ni bitirerek aynı yıl İstanbul Üniversitesi Spor Akademisi bölümüne girdi. Genç yaşlarda güreş sporuyla uğraşan Şağban, 4 çocuk sahibidir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ayse 03 Eylül 2020 22:23

    İnsanları idam edilsin ve 18yasında küçuk evlilik doğru değil bunlarda ceza verilsin ğerekir se anne ve babaya da

  • Alp Tiğin03 Eylül 2020 09:18

    Tüm cemaat -tarikat denilen İSLAM DIŞI tekkelere sesleniyorum:İslam da bu türlü gerici etkinlikler yoktur.Mezhepler de yoktur.Bunların hiç biri KURAN'ı kerimin hiç bir ayetinde bulunmaz.Ama menfaat çeteleri Allaha da ortak koşarak sahteker tarikatları...kurar ve islam adına bu sakallı papaz gibi günah işlerler.Büyük Önder M.Kemak Atatürk diyor ki:Ülkemiz bu tarikatlara,cemaatlara,zındıklara bırakılamaz...Buna uyalım.Bu türlü cemaatlara,tarikatlara prim vermeyelim.

  • kaktust03 Eylül 2020 01:45

    ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk bunları boş yere kapatmadı.müslümanların  yüzlerce yıldır gelişimine engel oldular,osmanlıda çıkan isyanlara bir bakın elebaşıları bunlar

  • Mert03 Eylül 2020 00:25

    Suratında meymenet yok bunların peşinde binler sürükleniyor.. Yazık aklını tarikatlara kiraya verenlere. Allahla iletişim için ille tarikata yada arada birine gerek yok. Kalbinizi açın yeter.Bu devran döndüğünde ilk bu tarikatlar kapanacak. Kapanmalı!

  • Misafir 03 Eylül 2020 00:04

    Şeyhi olmayanın şeyhi şeytan olur Türkiye nin cesur ve gerçek yazarı NİHAT GENÇ yazısını okuyunuz gerçi editör bunu yayınlanan canı sağ olsun

  • Bika02 Eylül 2020 23:36

    İdam cezası isteyenler liste başına bu tarikat liderini yazsın. Türkiye'de tarikat liderlerinin ipi çekilrse cinsel istismar biter!

  • okiman0702 Eylül 2020 23:32

    bütün tarikatları kapatmak lazım

  • GENÇ BAKIŞ02 Eylül 2020 23:31

    Allah topunuzun belasını versin, bu sapıklar sanırım sırf taciz ve tecavüz için tarikat kuruyorlar. Tabi ki bütün bunlar ve bu sapıklara güç veren ortamı hazırlayan cehalet ve cehaleti körükleyen siyasi söylemlerdir. toplum bilimden uzaklaştıkça bu yobaz sapıkların karanlık dünyalarına hapsolur. Büyük önder boşuna bu yobazlarla mücadele etmedi.  ancak yazık ki bu yobaz sapıklar kendilerine uygun ortamı bulmuş ve ülkede at koşuşturuyorlar. 

  • analist02 Eylül 2020 23:57

    tebrikler genc bakıs