E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış Piyasalar'UYGUN ADIMLARI ATACAĞIZ'---

'UYGUN ADIMLARI ATACAĞIZ'

'UYGUN ADIMLARI ATACAĞIZ'
15 Ekim 2010 - 10:02 borsagundem.com

Japonya Merkez Bankası Başkanı Masaaki Shirakawa, ekonomide ve fiyatlardaki hareketleri dikkatle değerlendirdiklerini söyledi

Japonya Merkez Bankası Başkanı Masaaki Shirakawa, Merkez Bankası'nın ekonomide ve fiyatlardaki hareketleri dikkatle değerlendirerek uygun politika adımlarını atacağını söyledi. "Japon ekonomisinin sürdürülebirir bir büyüme yoluna, fiyat istikrarlı ile dönmesinin ertelenmesi daha muhtemel hale geldi" diye konuşan Shirakawa, "Daha güçlü parasal gevşeme izlemek gerektiği yargısına vardık ve geniş kapsamlı gevşeme adıkları atmaya karar verdik. BoJ, ekonomi ve fiyatlar için görünümü dikkatle değerlendirmeye devam edecek ve uygun politika adımlarını atacak" dedi Japonya Ekonomi Bakanı Banri Kaieda ise yendeki değer artışına karşı uygun zamanda adımlar atılmasını beklediğini söyledi. Bakanlar kurulu toplantısının ardından gazetecilere konuşan Kaieda, Japon ekonomisinin toparlanmakta olduğunu ancak yendeki keskin değer artışının bu toparlanmaya fren yaptırmakta olduğunu söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)